Donació de sang el passat 2 de febrer de 2017
Donació de sang el passat 2 de febrer de 2017 | J. Tardós

 

Bellaterra per la Independència juntament amb el Banc de Sang i Teixits del Departament de Salut de la Generalitat, han anunciat una donació de sang a Bellaterra pel dijous 8 de febrer de 2018 a la sala gran del Centre Cívic (plaça Maragall 4). L’horari serà de  les 17 h fins a les 20:30 h. 

La primera donació de sang a Bellaterra va ser organitzada el 10 de setembre de 2013 per #forçamiquel a la seu social del Club Bellaterra. Posteriorment, va ser Bellaterra per la Independència qui va organitzar el 5 de febrer del 2014 la següent donació de sang també en el  Club Bellaterra. Des d’aleshores s’han fet donacions almenys dos cops a l’any. La darrera donació es va fer coincidir amb la Festa Major el diumenge 3 de setembre de 2017. Les darreres edicions s’han efectuat a la sala gran del Centre Cívic. 

Sempre calen donacions de sang i, segons els organitzadors “en els moments actuals, la solidaritat és més necessària que mai. Ara és quan es requereixen més herois anònims”.

Més informació

h

 

h