Descobrir Pèrsia des de dins

by | febr. 8, 2018 | Comerços Amics

s

 

 

 

 

Quan planteges a algú fer un viatge a Iran, encara hi ha qui arronsa el nas i et mira amb cara de sorpresa… Iran?, que hi ha allà? Això no està al costat d'Iraq?

 

  

  

Per aquest motiu, amb aquest article volem intentar donar-vos a conèixer aquesta magnífica destinació, rica en cultura, arquitectònicament màgica i on l'hospitalitat de la seva gent et farà tornar a casa amb una percepció totalment diferent d'aquest país.

 

 

  

  

Vaig tenir l'oportunitat de visitar l'Antiga Pèrsia en la meva labor com a guia acompanyant de grups. Assistia a tota la gent, els ajudava a comunicar-se per la diferència d'idioma i els gestionava qualsevol dubte o incident durant la seva aventura. Això em va permetre conèixer un país per a mi desconegut el qual no va deixar de sorprendre'm durant tota l'estada.

 

 

  

Iran és una destinació amb una arquitectura i art islàmic que no he conegut mai. Passejar pels seus basars orientals et permet una sorprenent immersió en la cultura persa i la selva societat islàmica.

 

 

  

Durant la nostra estada vàrem poder gaudir d'un itinerari on vàrem visitar sofisticades ciutats mil·lenàries de la Pèrsia clàssica com Shiraz, YazdIsfahán.

 

 

  

  

Com a curiositat per totes les dones que decidiu viatjar i conèixer aquesta magnífica destinació, us recomano que no deixeu passar l'oportunitat de visitar una perruqueria o centre d'estètica. Un espai tan absurd com aquest, ús permetrà endinsar-vos en la cultura d'aquesta gent, podreu compartir experiències, situacions i anècdotes. És aquí on us adonareu de l'hospitalitat de la seva gent en un espai que deixa de banda els vels, religions i creences, encara que sigui per una estona.

 

 

  

  

En definitiva, recomano aquest viatge a tots aquells que estigueu disposats a ser sorpresos i vulgueu compartir experiències amb gent diferent que fa uns anys i no pas tants, la seva cultura no distava tant de la nostra.

 

 

a

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: