Les pilones per controlar el pas de vehicles al centre de St. Cugat deixaran de funcionar

by | febr. 9, 2018 | Sant Cugat

Les pilones estaran sempre abaixades i el semàfor marcarà el pas de vehicles

 
Les pilones estaran sempre abaixades i el semàfor marcarà el pas de vehicles | Artur Ribera

 

 

 

Les pilones que controlen el pas de vehicle pels carrers de vianants del centre de Sant Cugat, i que alguns ensurts han provocat en conductors, deixaran de funcionar. L'Ajuntament posarà en marxa un nou sistema d’accés per a vehicles al centre de vianants de la ciutat mitjançant càmeres amb lector de matrícula. El nou sistema entrarà en funcionament a partir del mes de març.

 

 

Si fins ara calia tenia una targeta d'accés per fer abaixar la pilona, ara l'accés al centre de vianants estarà regulat per semàfors i camères. Les persones empadronades i les que siguin propietàries d'una plaça d’aparcament al centre de vianants podran accedir a les zones de vianants. Si un vehicle no autoritzat entre en una zona de vianants, serà sancionat.

 

 

En l'horari regulat pels semàfors, el funcionament serà el següent:

  • Els vehicles s’hauran d’aturar abans del semàfor
  • Una càmera llegirà la matrícula la comprovarà a la base de dades
  • Si està autoritzada, el semàfor li donarà pas canviant de vermell a taronja intermitent
  • Un cop dins de la zona de vianants, els vehicles disposen de 20 minuts per estacionar.

 

 

Els semàfors estaran operatius tots els dies de 22 a 07 h; de dilluns a dissabte de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h; i els diumenges i festius de 10.30 a 20.30 h. Fora d'aquestes franges horàries, tot i que els semàfors no estiguin en vermell i les pilones continuïn abaixades, l'accés és també prohibit excepte per als vehicles autoritzats.

 

 

Per tal de rebre l'autorització, cal donar-se d’alta o actualitzar les dades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l'Ajuntament a través d'internet. Es poden inscriure quatre matrícules per habitatge i quatre matrícul·les per plaça d'aparcament. També pots consultar si el teu vehicle estarà autoritzat per circular pel centre.

 

 

xx

 

 

Vols llegir més…?

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

El golf de Sant Joan es reconvertirà en un parc públic

Més parcs públics a les ciutat, una desició presa per la Generalitat i molt ben acollida pels partits polítics de Sant Cugat; en excepció del grup de Ciutadans. De fet, 60 de les 80 hectàrees del famós golf de Sant Joan es convertirà en un parc públic, concretament es preservaran com un “parc-corredor de biodiversitat entre Collserola i la Serra de Galliners”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: