Enxampen in fraganti un lladre per robar en dues cases en menys d’una hora

by | febr. 13, 2018 | Cerdanyola

L'avinguda de Canaletes, barri on s'ha comès el robatori

L'avinguda de Canaletes, barri on s'ha comès el robatori | G. Maps

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra a Cerdanyola van detenir, el passat 2 de febrer, un lladre que sortia de robar en una casa a Cerdanyola. L'home, de 20 anys i nacionalitat xilena, havia robat en dos domicilis diferents, el mateix dia, i en menys d'una hora.

 

Els fets van succeir pels volts de les 19.15 h, quan els Mossos van rebre l'avís d'un robatori en una casa del barri de Canaletes. Els agents van iniciar una recerca per les rodalies i, en arribar a un camí situat a la part posterior de la casa afectada, van veure dos homes vestits amb roba fosca que fugien i es perdien en una zona boscosa.

 

A partir d’aquest moment es va iniciar una recerca d’aquestes dues persones fins que sobre les 19.45 hores es va rebre un nou avís que s’estava produint un segon robatori en un domicili proper al primer.

 

Els Mossos, que es trobaven a prop, van veure com un home fugia del domicili violentat i el van perseguir fins a aconseguir reduir-lo i arrestar-lo. El segon home que l’acompanyava va aconseguir fugir.

 

L’home va passar a disposició judicial el dilluns dia 5 de febrer i el jutge va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Aquesta investigació, que s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar els robatoris interior de domicili, roman oberta i no es descarten més detencions.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: