Enxampen in fraganti un lladre per robar en dues cases en menys d’una hora

by | febr. 13, 2018 | Cerdanyola

L'avinguda de Canaletes, barri on s'ha comès el robatori

L'avinguda de Canaletes, barri on s'ha comès el robatori | G. Maps

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra a Cerdanyola van detenir, el passat 2 de febrer, un lladre que sortia de robar en una casa a Cerdanyola. L'home, de 20 anys i nacionalitat xilena, havia robat en dos domicilis diferents, el mateix dia, i en menys d'una hora.

 

Els fets van succeir pels volts de les 19.15 h, quan els Mossos van rebre l'avís d'un robatori en una casa del barri de Canaletes. Els agents van iniciar una recerca per les rodalies i, en arribar a un camí situat a la part posterior de la casa afectada, van veure dos homes vestits amb roba fosca que fugien i es perdien en una zona boscosa.

 

A partir d’aquest moment es va iniciar una recerca d’aquestes dues persones fins que sobre les 19.45 hores es va rebre un nou avís que s’estava produint un segon robatori en un domicili proper al primer.

 

Els Mossos, que es trobaven a prop, van veure com un home fugia del domicili violentat i el van perseguir fins a aconseguir reduir-lo i arrestar-lo. El segon home que l’acompanyava va aconseguir fugir.

 

L’home va passar a disposició judicial el dilluns dia 5 de febrer i el jutge va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Aquesta investigació, que s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar els robatoris interior de domicili, roman oberta i no es descarten més detencions.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: