Enxampen in fraganti un lladre per robar en dues cases en menys d’una hora

by | febr. 13, 2018 | Cerdanyola

L'avinguda de Canaletes, barri on s'ha comès el robatori

L'avinguda de Canaletes, barri on s'ha comès el robatori | G. Maps

 

 

Agents dels Mossos d'Esquadra a Cerdanyola van detenir, el passat 2 de febrer, un lladre que sortia de robar en una casa a Cerdanyola. L'home, de 20 anys i nacionalitat xilena, havia robat en dos domicilis diferents, el mateix dia, i en menys d'una hora.

 

Els fets van succeir pels volts de les 19.15 h, quan els Mossos van rebre l'avís d'un robatori en una casa del barri de Canaletes. Els agents van iniciar una recerca per les rodalies i, en arribar a un camí situat a la part posterior de la casa afectada, van veure dos homes vestits amb roba fosca que fugien i es perdien en una zona boscosa.

 

A partir d’aquest moment es va iniciar una recerca d’aquestes dues persones fins que sobre les 19.45 hores es va rebre un nou avís que s’estava produint un segon robatori en un domicili proper al primer.

 

Els Mossos, que es trobaven a prop, van veure com un home fugia del domicili violentat i el van perseguir fins a aconseguir reduir-lo i arrestar-lo. El segon home que l’acompanyava va aconseguir fugir.

 

L’home va passar a disposició judicial el dilluns dia 5 de febrer i el jutge va ordenar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Aquesta investigació, que s’emmarca dins de l’operatiu policial preventiu per evitar els robatoris interior de domicili, roman oberta i no es descarten més detencions.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: