La UAB inicia les activitats de benvinguda als estudiants estrangers

by | febr. 13, 2018 | Al Dia

Estudiants de la UAB al International Welcome Point del campus universitari

Estudiants de la UAB al International Welcome Point del campus universitari | UAB

 

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha començat les activitats de benvinguda als estudiants estrangers, els anomenats Internacional Students Welcome Days (IWD). Els actes tindran lloc del 12 al 17 de febrer de 2018. 

 

Durant la setmana, se celebraran tallers, xerrades i altres esdeveniments per aprofundir en les activitats del col·lectiu d'estudiants. A més, també destaca el dinar  internacional per compatir menjars típics dels llocs d'origen. 

 

En la primera jornada, la fira de col·lectius i serveis de la UAB i la Sala de Cinema de la universitat han estat els escenaris de la primera benvinguda. El programa d'activitats continuarà amb la presentació d'activitats culturals, de l'Erasmus Student Network (ESN), de les activitats de voluntariat i del Servei de Llengües.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: