El Cicle de Música de Cambra innova amb concerts acústics

by | febr. 15, 2018 | Cerdanyola

El coordinador del cicle, José Guillén, i la regidora de Cultura, Elvi Vila, durant la presentació de la programació al MAC

El coordinador del cicle, José Guillén, i la regidora de Cultura, Elvi Vila, durant la presentació de la programació al MAC | Mónica García

 

 

El Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) acollirà els tres concerts que formen el Cicle de Música de Cambra que començarà el diumenge 25 de febrer. En concret, els espectadors podran sentir en directe i en format acústic, un quartet de saxòfon, un quintet de metall i un quartet de corda.

 

  

  

Durant la presentació de la programació, també al MAC, la regidora de Cultura, Elvi Vila, ha destacat el caràcter diferenciador del cicle de Música de Cambra de Cerdanyola. Assegura que en l'actual setena edició del cicle, es manté la intenció de no ser el típic concert de cambra i oferir directes en espais petits. De fet, l'auditori del MAC on tindran lloc els concerts té una capacitat d'aforament per 120 persones.

 

 

 

  

Els instruments, el centre del cicle

 

 

  

  

L'edició d'enguany del cicle de Música de Cambra centrarà cada concert en un grup d'instruments diferents. L'objectiu, segons ha destacat el coordinador del cicle José Guillén, és oferir representacions de grans agrupacions però en un format més petit.

  

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: