[FOTOS] La Fira de Primavera a l’Escola Tagore als anys 70

by | febr. 15, 2018 | Galeries de fotos

Durant molts anys va ser tradicional la celebració de la ‘Fira de Primavera‘ a l’Escola Tagore – centre que després va passar a ser l’Escola Ramon Fuster. Era una celebració molt especial del calendari festiu de l’escola, quan els alumnes exposaven les seves ‘manualitats‘ als pares i familiars i feien exhibicions gimnàstiques i obres teatrals. Aleshores era un veritable esdeveniment a Bellaterra.

El Tagore va ser una de les escoles precursores en celebrar la primavera. Aquesta fira estava vinculada a la celebració del Sant Jordi encara que no coincidís en dates. Hi havia una parada important de llibres. També es feien competicions esportives, jocs, representacions, concursos literaris, etc. La filosofia de la fira es va crear al voltan dels anys 1965 – 1966. Els alumnes més grans posaven la parada de bar i, amb els diners que feien, anaven de viatge de fi de curs. 

Aquestes imatges són de començaments dels ’70 i, tot i el mal estat de les imatges hi identifiquem entre d’altres a Quique Cots, Kim Vinyolas, Lali Blanquer, família Planas, Mª Rosa Fabregas, Joaquim Costa, Lluis Dalmau, Joan Roda, Jose Luis Cots, Ferran Tardós, Damaso Blanco, Chiqui Martín, Lorea Cortada, Montse Sugranyes, Montse Sala, Frederic Roda, Esteve Ricart, Ferran Herrero, J.A. Matarín, J.C. Riba, J. Tardós. Ens ajudes a trobar-ne més?

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

Les fotos de totes les paelles confinades 2021

A banda de les 10 paelles guardonades , un total de 13 grups de veïns i veïnes van voler demostrar la seva creativitat i capacitat culinària tot participant a aquesta activitat organitzada per la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB)

FOTOS | El diumenge de Festa Major

FOTOS | El diumenge de Festa Major

Per acabar la festa, el matí de diumenge vam gaudir del ball de gegants a la Plaça del Pi acompanyats d’inflables aquàtics per als més petit

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: