Pere Solà: “No hem descuidat la gestió dels abocadors, els hem prioritzat”

by | febr. 15, 2018 | Cerdanyola

Pere Solà i Jordi Miró, regidor de Moviment d'Esquerres (MES), durant la xerrada a Cal Pintxo

Pere Solà i Jordi Miró, regidor de Moviment d'Esquerres (MES), durant la xerrada | Mónica García

 

 

El director del Parc Sincrotró Alba, Pere Solá, ha assegurat, en una xerrada organitzada el 13 de febrer pel Moviment d'Esquerres de CerdanyolaCal Pintxo, que estan en marxa les accions per la gestió dels residus dels abocadors de l'antic Centre Direccional.

 

  

Projectes per Montserrat 2, Elena i Can Planas

 

En concret, Solà ha detallat la situació en la qual es troba la intervenció dels espais Montserrat 2, Elena i Can Planas. Les accions previstes pels tres abocadors, ha assegurat, han estat acordats entre l'Ajuntament de Cerdanyola, l'Àrea Metropolitana i l'Agència de Residus de Catalunya.

 

Pel primer, Montserrat 2, el directiu del Sincrotró afirma que existeix un projecte de remediació, finançat per l'Institut Català del Sól, que es troba pendent de l'adjudicació de l'obra. En el cas de l'abocador Elena, el projecte de construir una barrera per aïllar l'abocador del Centre Direccional es troba pendent de licitació. Sobre el mateix abocador, Solà ha anunciat un acord per fer una prova pilot amb Gas Natural per aprofitar el biogàs dins del mateix Centre Direccional.

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: