Un dels pàrquings al passeig del Pont
Un dels pàrquings al passeig del Pont | Laia TR

 

  

El debat al voltant de la gestió que s'havia de fer de l'empresa mixta – mig municipal – Cerdanyola Aparca S.L. ha estat un tema recurrent que ha encarat el govern de Compromís per Cerdanyola (CxC), en aquest mandat, a Cerdanyola del Vallès.

 

  

El juliol del 2017 la Junta General de Cerdanyola Promocions S.L.U – empresa completament municipal – aprovava la reducció de capital de Cerdanyola Aparca S.L. i la sortida del soci privat, Toro Construcciones, que posseïa la meitat de la societat. L'octubre del mateix any, el ple aprovava que Cerdanyola Promocions S.L.U. absorbís la deficitària Cerdanyola Aparca S.L. i, finalment, Cerdanyola ha estrenat el 2018 amb la carpeta de Cerdanyola Aparca “tancada” – segons el govern municipal – i la porta “oberta” a desenvolupar noves polítiques de mobilitat.

  

  

Els regidors a govern de CxC i també els del Partit Demòcrata (PDeCAT) i el Moviment d'Esquerres (MES) s'han congratulat en una roda de premsa conjunta, el 16 de febrer.