CxC, PDeCAT i MES es congratulen per la solució trobada per Cerdanyola Aparca

by | febr. 16, 2018 | Cerdanyola

Un dels pàrquings al passeig del Pont

Un dels pàrquings al passeig del Pont | Laia TR

 

  

El debat al voltant de la gestió que s'havia de fer de l'empresa mixta – mig municipal – Cerdanyola Aparca S.L. ha estat un tema recurrent que ha encarat el govern de Compromís per Cerdanyola (CxC), en aquest mandat, a Cerdanyola del Vallès.

 

  

El juliol del 2017 la Junta General de Cerdanyola Promocions S.L.U – empresa completament municipal – aprovava la reducció de capital de Cerdanyola Aparca S.L. i la sortida del soci privat, Toro Construcciones, que posseïa la meitat de la societat. L'octubre del mateix any, el ple aprovava que Cerdanyola Promocions S.L.U. absorbís la deficitària Cerdanyola Aparca S.L. i, finalment, Cerdanyola ha estrenat el 2018 amb la carpeta de Cerdanyola Aparca “tancada” – segons el govern municipal – i la porta “oberta” a desenvolupar noves polítiques de mobilitat.

  

  

Els regidors a govern de CxC i també els del Partit Demòcrata (PDeCAT) i el Moviment d'Esquerres (MES) s'han congratulat en una roda de premsa conjunta, el 16 de febrer.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: