El Partit Demòcrata agraeix als seus interventors i apoderats la feina feta

by | febr. 17, 2018 | Al Dia

Josep Maria Gispert va recordar la figura dels seus companys empresonats

Josep Maria Gispert va recordar la figura dels seus companys empresonats | Cedida

L'equip local del Partit Demòcrata Europeu Català (PDeCAT) va organitzar el passat 12 de febrer un acte d'agraïment als seus interventors i apoderats per la feina feta durant les darreres eleccions del 21 de desembre. L'acte, que es va celebrar a la sala d'actes de l'Associació de Veïns Sant Ramon, va comptar amb la presència del diputat cerdanyolenc Toni Morral i el President local del PDeCAT, Josep Maria Gispert.

  

  

En començar l'acte d'agraïment, Gispert va voler recordar als assistents la situació de privació de llibertat que estan vivint tant Joaquim Forn, com el Vicepresident Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Tot seguit, Toni Morral (que finalment és diputat degut a la renúncia de Joaquim Forn), va explicar que el grup de Junts per Catalunya està treballant per formar un govern i acabar amb l'aplicació de l'article 155 sobre les institucions catalanes. Morral va explicar que ha tingut diverses trobades amb Carles Puigdemnt, i que l'ha vist amb força, determinació i claredat a l'hora de decidir què cal fer.

  

  

Després d'aquesta trobada i del torn de preguntes, es va passar un vídeo de Carles Puigdemont agraint a tots els interventors i apoderats. Un cop acabat el missatge, l'acte es va traslladar a la seu local del Partit Demòcrata.

  

  

La candidatura de Junts per Catalunya (on s'integra el PDeCAT), que va guanyar les passades eleccions del 21 de desembre, va aconseguir la quarta posició a Cerdanyola del Vallès. Darrere de Ciutadans, ERC i el PSC, Junts per Catalunya va obtenir el 13,03% dels vots: unes 4.752 paperetes.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: