El Sincotró ALBA rep el premi Asepeyo a la millor prevenció

by | febr. 17, 2018 | Al Dia

El premi reconeix la reducció del accidents laborals

L'ALBA és la primera instal·lació d'Espanya que produeix llum de sincrotró | Cedida

 

El Consorci per a la Construcció, Equipament i Explotació Laboratori de Llum Sincrotró (CELLS) ha obtingut el primer premi de la 6a edició dels guardons Asepeyo en la categoria de Millor pràctica pel control del risc. Aquests premis s'atorguen amb la intenció de reconèixer les empreses que destaquen pel seu resultat en la prevenció de riscos laborals.

 

El Sincotró ALBA, que és una infraestructura científica, que ha aconseguit aquesta distinció pel projecte 'Implementació d'un Sistema Integrat de Control dels experiments executats a Sincrotró ALBA'. Aquesta iniciativa consisteix en la implementació d'un procediment de control dels experiments que es fan a l'ALBA durant totes les fases: des de la proposta fins a la finalització i valoració per part del Comitè de prevenció de riscos laborals.

 

Caterina Biscari, directora del Consorci, ha rebut el guardó per part de Javier Carnero Sierra, conseller d'Ocupació, Empresa i Comerç de la Junta d'Andalusia durant l'acte que ha celebrat Asepeyo al Museu Automobilístic de Màlaga.

 

L'ALBA és la primera instal·lació d'Espanya que produeix llum de sincrotró, i té com a objectiu el desenvolupament d'una comunitat científica multidisciplinària d'usuaris de llum sincrotró.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: