Els guanyadors del premis es donaran a conèixer el 10 de maig
Els guanyadors del premis es donaran a conèixer el 10 de maig | Cedida

 

 

Els Premis Literaris de Cerdanyola 2018, organitzats per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona, han rebut aquest any 153 obres originals. D'aquestes propostes, 34 són relats breus que optaran al IX Premi de Narrativa Breu per a joves autors/es Caterina Albert, 73 llibres de poesia ho faran al XXIII Premi de poesia Miquel Martí i Pol i 46 novel·les són les que s'han presentat al XXIV Premi de novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders. Respecte l'anterior edició (2017), ha crescut el número d'obres presentads en un 65%.

 

Aquest any, el veredicte del jurat es donarà a conèixer el dijous 10 de maig a l'acte de lliurament dels premis, que es farà a la Universitat Autònoma de Barcelona en el marc de la commemoració del 50 aniversari de la universitat.

 

El dilluns 12 va finalitzar el termini de presentació d'originals i, a partir d'ara, el jurat de cadascun dels premis haurà de llegir les obres i valorar-les per escollir les guanyadores. Al web http://bit.ly/JuratPremisLiteraris podeu informar-vos de la composició dels jurats, format per persones de reconegut prestigi.

 

Les obres guanyadores del premi de poesia i de novel·la seran editades i publicades en format imprès i electrònic pel Servei de Publicacions de la UAB. A més, els guanyadors rebran un premi en metàl·lic; 3.000 euros per a l’autor de l’obra guanyadora del Premi de novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders, 1.000 euros per al gyanyador del Premi de poesia Miquel Martí i Pol i 500 euros per a l’autor guanyador del Premi de Narrativa Breu per a joves autors/es Caterina Albert.