Creix el nombre d’obres presentades als Premis Literaris de Cerdanyola

by | febr. 18, 2018 | Cultura

Els guanyadors del premis es donaran a conèixer el 10 de maig

Els guanyadors del premis es donaran a conèixer el 10 de maig | Cedida

 

 

Els Premis Literaris de Cerdanyola 2018, organitzats per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona, han rebut aquest any 153 obres originals. D'aquestes propostes, 34 són relats breus que optaran al IX Premi de Narrativa Breu per a joves autors/es Caterina Albert, 73 llibres de poesia ho faran al XXIII Premi de poesia Miquel Martí i Pol i 46 novel·les són les que s'han presentat al XXIV Premi de novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders. Respecte l'anterior edició (2017), ha crescut el número d'obres presentads en un 65%.

 

Aquest any, el veredicte del jurat es donarà a conèixer el dijous 10 de maig a l'acte de lliurament dels premis, que es farà a la Universitat Autònoma de Barcelona en el marc de la commemoració del 50 aniversari de la universitat.

 

El dilluns 12 va finalitzar el termini de presentació d'originals i, a partir d'ara, el jurat de cadascun dels premis haurà de llegir les obres i valorar-les per escollir les guanyadores. Al web http://bit.ly/JuratPremisLiteraris podeu informar-vos de la composició dels jurats, format per persones de reconegut prestigi.

 

Les obres guanyadores del premi de poesia i de novel·la seran editades i publicades en format imprès i electrònic pel Servei de Publicacions de la UAB. A més, els guanyadors rebran un premi en metàl·lic; 3.000 euros per a l’autor de l’obra guanyadora del Premi de novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders, 1.000 euros per al gyanyador del Premi de poesia Miquel Martí i Pol i 500 euros per a l’autor guanyador del Premi de Narrativa Breu per a joves autors/es Caterina Albert.

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: