Cerdanyola Empresarial lliura un xec de 2.000 euros a l’entitat cerdanyolenca FADAM

by | febr. 19, 2018 | Cerdanyola

liurament del xec amb Lluís Sisquella, Antonio Manzanares, Maria Farners González i Alejandra Martel

liurament del xec amb Lluís Sisquella, Antonio Manzanares, Maria Farners González i Alejandra Martel | Cedida

 

 

L'associació d'empresaris de CerdanyolaCerdanyola Empresarial, ha fet efectiu el lliurament d'un xec per valor de 2.000 euros a l'entitat cerdanyolenca de Familiars i Amics d'Ángel Manzanares (FADAM), que dona suport als pares de nens i nenes amb càncer, així com fomenta la investigació en el càncer infantil.

 

Com cada any, l'import del xec prové dels beneficis de la trobada anual i solidària dels empresaris, La Nit Empresarial de Cerdanyola – també coneguda com La Nit – juntament amb un donatiu de l'Obra Social “la Caixa. Aquesta cita va tenir lloc el passat 30 de novembre a l'Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

 

“No us podeu imaginar la tasca d’investigació contra el càncer infantil que s’està fent gràcies a ajuts com aquest”. Ho va dir el 25 de gener Antonio Manzanares, fundador i president de FADAM, en rebre el xec de la mà del president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella i la seva vicepresidenta, Alejandra Martel.

 

Ja és una tradició des de la primera edició que bona part dels beneficis de La Nit es destinin a una causa solidària. I enguany ha recaigut en aquesta entitat que des de l’any 2006 treballa incansablement per recaptar fons, que cedeix íntegrament a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron per a la investigació del càncer infantil. “És un gran ajut, perquè tots sabem en quin estat es troba la investigació en aquest país”, afirma Manzanares, tot recordant que FADAM ja porta recaptats uns 310.000 euros des que van iniciar la seva lluita.

 

Per la seva banda, Lluís Sisquella va expressar “l’orgull de la nostra associació per col·laborar amb FADAM”, una entitat que s’ha fet gran a partir de l’empenta proporcionada pel mateix Antonio Manzanares i la seva esposa, Maria Farners González, arran de la pèrdua del seu fill Àngel per culpa del càncer. “Han sabut transformar el dolor en força per aconseguir un dia que cap infant ni cap família hagin de passar aquest tràngol”, va concloure.

 

Igualment, va destacar la col·laboració de CaixaBank que, un any més, ha igualat la donació de Cerdanyola Empresarial a l’entitat solidària de La Nit

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: