Compromís per Cerdanyola dona 3.000 euros a quatre projectes socials de Cerdanyola

by | febr. 19, 2018 | Al Dia

Imatge de l'Esplai la Gresca

Imatge de l'Esplai la Gresca | Revista de Ripollet

 

 

Tres projectes socials de Cerdanyola s'han endut la subvenció del Retorn Social de Compromís per Cerdanyola, un programa de subvencions ideat pel partit polític que governa la ciutat. L'ajut econòmic prové de part del sou provinent dels seus representants a l'Ajuntament de Cerdanyola

 

Es tracta de 3.000 euros que han quedat repartits entre el Centre d'Esplai La Gresca, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola Saltells, el projecte “Viure Cantant, Ritmes al Compàs“, de l'associació Turó Solidari i el Projecte d'Acollida i Suport a les Persones Refugiades i Migrades Cerdanyola-Ripollet.

 

Les entitats que s'han beneficiat d'un import més gran han estat, a parts iguals, el Centre d'Esplai La Gresca i el Projecte d'Acollida a Persones Refugiades i Migrades que ambdues han obtingut 1.000 euros. Els altres dos projectes de Turó Solidari i de l'AMPA del Saltells han rebut 500 euros cada una. 

 

Fruit de les situacions de repressió que han de fer front a persones compromeses a lluites socials i populars, Compromís per Cerdanyola, ha considerar pertinent destinar 1.000 euros a caixes de resistència. 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: