Ets gran i tens temps lliure?

by | febr. 19, 2018 | Cerdanyola

Imatge d'arxiu d'un taller d'arteràpia

Imatge d'arxiu d'un taller d'arteràpia | La llar

 

 

De dilluns a divendres, i en diferents espais de Cerdanyola, la gent gran pot participar en diversos tallers, activitats i cicles. 

 

La programació d'activitats de gener a juny del 2018 arriba amb activitats de benestar personal, de formació, de tecnologia i d'art. Els dilluns, les persones grans de Cerdanyola podran fer un taller bàsic d'anglès “per viatjar”, que tindrà lloc els dimecres, de 12 a 13 h, a l'Ateneu – adreçat a persones amb alguna noció de la llengua.

 

També els dilluns de 11.15 a 13 h es farà ioga i relaxació “per sentir-se millor”, a l'Ateneu i amb la col·laboració del Centre Ocupacional Barcanova. Dilluns, dimarts i dijous – a l'Arxiu Municipal – serà el torn de l'activitat preventiva per l'entrenament de la memòria, amb sessions setmanals d'una hora.

 

Ja dimarts l'opció serà la del taller “treure profit al teu smartphone”, on, de 16.30  a 18 h, els participants podran aprendre el funcionament bàsic d'un telèfon intel·ligent, a l'Arxiu Municipal. Dimecres s'oferirà el taller de risoteràpia – de 17.30 a 19 h al Centre Cívic de Sant Ramon.  

 

El quart dia de la setmana, dijous, de 17 a 19 h l'activitat proposada serà “calma la ment i obté benestar”, al Museu de Ca n'Ortadó. Finalment, també dijous, al Museu d'Art es faran activitats creatives d'arteràpia, amb l'objectiu de relaxar-se i obtenir benestar personal.

 

Totes les activitats, que ja han començat, demanen una inscripció prèvia trucant al 93 580 88 88, extensió 2141, organitzades per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: