Els jubilats es mobilitzen per la situació “dramàtica” de les pensions

by | febr. 19, 2018 | Al Dia

A la manifestació de Plaça Catalunya es cremaran les cartes que va enviar Fátima Báñez

A la manifestació de Plaça Catalunya es cremaran les cartes que va enviar Fátima Báñez | Marea Pensionista
 

Jubitats de Cerdanyola aplegats sota la plataforma Marea Pensionista s'ha reunit el 17 de febrer a l'Ateneu de Cerdanyola per informar a tots els ciutadans de les accions que duran a terme els dies vinents.

 

Domiciano Sandoval, coordinador de la Marea, ha convidat a la gent a anar junta a la  macromanifestació contra el 0,25 del dijous 22 a Plaça Catalunya. La comitiva cerdanyolenca sortirà de l'estació de Rodalies a dos quarts de deu del matí (9.30 h). Per qui no pugui acudir a la manifestació de Barcelona, la Marea Pensionista de Cerdanyola, organitzarà una segona concentració davant l'ajuntament el mateix dia a dos quarts de sis (17.30 h).

 

Sandoval, qui ha centrat el gruix de la trobada, ha animat a la gent a portar a la manifestació de Barcelona la carta que van rebre per part de la Ministra de Treball i Seguretat Social, Fátima Báñez. Allà a la concentració de la plaça Catalunya, cremaran de forma simbòlica les cartes on se'ls explicava l'augment de les pensions d'aquest any.

 

El ponent ha lamentat la situació dramàtica que està patint el sistema públic de pensions i ha volgut explicar com es podrien salvar les pensions. Acabar amb els plans de pensions privats, la cotització basant-se en el salari o fer que les despeses de la Seguretat Social estiguin cobertes per una partida pressupostària són algunes de les propostes que ha plantejat.

 

Durant tot l'acte s'ha remarcat la importància de les mobilitzacions, ja que sembla que els joves ja han acceptat que en el futur no gaudiran d'una pensió pública. Des de la Marea consideren que aquesta és una lluita que han de fer els pensionistes, ja no només per ells mateixos, sinó per tota la societat del futur.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: