El noi ara desaparegut
El noi ara desaparegut | @nuriahidalgo

 

 

Un noi de 13 anys de Cerdanyola ha desaparegut el 19 de febrer, a les cinc de la tarda, a Barcelona. Coneguts i família han donat l'alerta a les xarxes socials i han fet una crida a través de diferents folletons impresos i publicacions digitals.

 

 

Segons un cartell penjat a les xarxes, la denúncia ha estat efectuada pel seu pare als Mossos d'Esquadra.  El noi, que viu a Barcelona i també a Cerdanyola, vestia un jersei blau fosc, pantaló de xandall negre, bambes Nike i jaqueta negra amb caputxa de pèl. 

 

Els afectats demanen que qualsevol persona que el vegi o tingui algun tipus d'informació, es posi en contacte amb el 112 o truqui al 622495757.

 

El noi desaparegut
El noi desaparegut | @cristinaaranda

 

El cartell distribuit
El cartell distribuit | @noeresdecerdanyolasino…