Desapareix un nen de 13 anys de Cerdanyola

by | febr. 20, 2018 | Cerdanyola

 
El noi ara desaparegut

El noi ara desaparegut | @nuriahidalgo

 

 

Un noi de 13 anys de Cerdanyola ha desaparegut el 19 de febrer, a les cinc de la tarda, a Barcelona. Coneguts i família han donat l'alerta a les xarxes socials i han fet una crida a través de diferents folletons impresos i publicacions digitals.

 

 

Segons un cartell penjat a les xarxes, la denúncia ha estat efectuada pel seu pare als Mossos d'Esquadra.  El noi, que viu a Barcelona i també a Cerdanyola, vestia un jersei blau fosc, pantaló de xandall negre, bambes Nike i jaqueta negra amb caputxa de pèl. 

 

Els afectats demanen que qualsevol persona que el vegi o tingui algun tipus d'informació, es posi en contacte amb el 112 o truqui al 622495757.

 

El noi desaparegut

El noi desaparegut | @cristinaaranda

 

El cartell distribuit

El cartell distribuit | @noeresdecerdanyolasino…

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: