Detecten una fuita d’aigua al carrer Juan Valera

by | febr. 21, 2018 | Al Dia

La fuita al carrer Juan Valera

La fuita al carrer Juan Valera | @sermolcas

 

 

Alguns veïns han detectat una fuita d'aigua a l'altura del carrer de Juan Valera, número 10, de Bellaterra, el 21 de febrer. Després d'anunciar-ho a través del Twitter i citar el perfil de l'Ajuntament de Cerdanyola @Cerdanyola -, l'Ajuntament ha respost que ho faria saber a Aigües de Sabadell perquè ho resolguin.

 

L'empresa que sumministra aigua a Bellaterra, al contrari que a Cerdanyola, és Aigües de Sabadell. A Cerdanyola l'encarregada és Aigües de Barcelona. 

 

D'altra banda, el mètode d'avisar a l'Ajuntament de qualsevol incident, desperfecte o queixa de brutícia i mobiliari urbà, a través del Twitter està agafant ressò. Cada vegada més veïns utilitzen aquesta eina que permet línia directa amb el consistori, qui sol contestar amb agilitat sobre qualsevol qüestió.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: