Detecten una fuita d’aigua al carrer Juan Valera

by | febr. 21, 2018 | Al Dia

La fuita al carrer Juan Valera

La fuita al carrer Juan Valera | @sermolcas

 

 

Alguns veïns han detectat una fuita d'aigua a l'altura del carrer de Juan Valera, número 10, de Bellaterra, el 21 de febrer. Després d'anunciar-ho a través del Twitter i citar el perfil de l'Ajuntament de Cerdanyola @Cerdanyola -, l'Ajuntament ha respost que ho faria saber a Aigües de Sabadell perquè ho resolguin.

 

L'empresa que sumministra aigua a Bellaterra, al contrari que a Cerdanyola, és Aigües de Sabadell. A Cerdanyola l'encarregada és Aigües de Barcelona. 

 

D'altra banda, el mètode d'avisar a l'Ajuntament de qualsevol incident, desperfecte o queixa de brutícia i mobiliari urbà, a través del Twitter està agafant ressò. Cada vegada més veïns utilitzen aquesta eina que permet línia directa amb el consistori, qui sol contestar amb agilitat sobre qualsevol qüestió.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: