Els fets van tenir lloc al carrer de Francolí
Els fets van tenir lloc al carrer de Francolí | G. Maps

 

 

  

Agents de la Policia Local de Cerdanyola han detingut un home per ocupar una casa a Cerdanyola i canviar el pany d'una de les portes. No obstant això, el detingut assegura que va comprar-la per 400 euros a una tercera persona. 

 

 

Una trucada telefònica denunciant crits de “al ladrón” al carrer del Francolí va alertar a la Policia Local de Cerdanyola, el dijous 15 de febrer. Qui cridava era la filla de la propietària, que es trobava discutint amb un home de 19 anys quan els agents van arribar. Segons la Policia, l'home havia canviat el pany d'una de les portes de la casa i estava a punt de canviar també el pany de la porta principal. Aquest fet va fer que els agents se'l enduguessin detingut.

 

 

La casa en qüestió es trobava buida perquè la propietària està malalta i s'ha traslladat uns dies a viure amb la seva filla. Quan aquesta es va apropar a regar les plantes com cada dia, es va trobar l'home de 19 anys, ara detingut, dins el domicili. Els agents de la Policia Local van detenir el jove, qui defensa que una tercera persona li havia venut la casa per al voltant de 400 euros