Detenen un home que assegura haver comprat la casa que “okupava” per 400 €

by | febr. 21, 2018 | Cerdanyola

Els fets van tenir lloc al carrer de Francolí

Els fets van tenir lloc al carrer de Francolí | G. Maps

 

 

  

Agents de la Policia Local de Cerdanyola han detingut un home per ocupar una casa a Cerdanyola i canviar el pany d'una de les portes. No obstant això, el detingut assegura que va comprar-la per 400 euros a una tercera persona. 

 

 

Una trucada telefònica denunciant crits de “al ladrón” al carrer del Francolí va alertar a la Policia Local de Cerdanyola, el dijous 15 de febrer. Qui cridava era la filla de la propietària, que es trobava discutint amb un home de 19 anys quan els agents van arribar. Segons la Policia, l'home havia canviat el pany d'una de les portes de la casa i estava a punt de canviar també el pany de la porta principal. Aquest fet va fer que els agents se'l enduguessin detingut.

 

 

La casa en qüestió es trobava buida perquè la propietària està malalta i s'ha traslladat uns dies a viure amb la seva filla. Quan aquesta es va apropar a regar les plantes com cada dia, es va trobar l'home de 19 anys, ara detingut, dins el domicili. Els agents de la Policia Local van detenir el jove, qui defensa que una tercera persona li havia venut la casa per al voltant de 400 euros

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: