Promouen menjar la carn de senglar per reduir la seva població

by | febr. 22, 2018 | Pa Amb Oli

Un dels senglars de la serra de Collserola

Un dels senglars de la serra de Collserola | Artur Ribera

 

 

  

  

La proliferació del senglar a Catalunya és, des de fa anys, una problemàtica que ha desembocat en sobrepoblació d'aquests animals. A tocar de Cerdanyola, la serra de Collserola és un dels espais on més ha augmentat la seva presència. Amb l'objectiu de  minimitzar la pressió sobre el territori, la Generalitat aposta per la incorporació de la carn de senglar a la dieta i normalitzar-ne el consum.

 

 

Tradicionalment, la carn de senglar ha sigut força consumida a Catalunya però en els últims anys el seu consum ha caigut dràsticament. La directora general de Gestió del Medi, Montse Barniol, ha assenyalat que una de les preocupacions més esteses entre els consumidors és la seguretat alimentària. És per això que la Generalitat treballa en un decret de comercialització de carn de caça que podria entrar en vigor en sis o vuit mesos.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: