Detenen in fraganti un lladre de pisos que ja n’hauria robat set

by | febr. 23, 2018 | Cerdanyola

Imatge recurs d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Imatge recurs d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra | Artur Ribera

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir in fraganti un home mentre intentava robar en un pis de Barberà del Vallès el 16 de febrer. Després de la detenció, l'home va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el 17 de febrer, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Els fets es van produir el divendres 16 de febrer al voltant de les 18.30 h. Durant el transcurs d'un dispositiu de prevenció de robatoris amb força a domicilis per part dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Barberà del Vallès, una patrulla no uniformada va localitzar dos homes que es van aturar al costat del mur d'una casa. Mentre un es quedava fora vigilant, l'altre saltava a l'interior i immediatament tornava a sortir.

 

Segons expliquen fonts policials, quan els agents es van acostar per identificar-los, els dos homes van fugir corrents. Durant la persecució a peu, els agents van poder veure com un dels homes es desfeia d'objectes i peces de roba que anava llençant a patis de cases o sota els vehicles estacionats.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: