Detenen in fraganti un lladre de pisos que ja n’hauria robat set

by | febr. 23, 2018 | Cerdanyola

Imatge recurs d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Imatge recurs d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra | Artur Ribera

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir in fraganti un home mentre intentava robar en un pis de Barberà del Vallès el 16 de febrer. Després de la detenció, l'home va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el 17 de febrer, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Els fets es van produir el divendres 16 de febrer al voltant de les 18.30 h. Durant el transcurs d'un dispositiu de prevenció de robatoris amb força a domicilis per part dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Barberà del Vallès, una patrulla no uniformada va localitzar dos homes que es van aturar al costat del mur d'una casa. Mentre un es quedava fora vigilant, l'altre saltava a l'interior i immediatament tornava a sortir.

 

Segons expliquen fonts policials, quan els agents es van acostar per identificar-los, els dos homes van fugir corrents. Durant la persecució a peu, els agents van poder veure com un dels homes es desfeia d'objectes i peces de roba que anava llençant a patis de cases o sota els vehicles estacionats.

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: