Detenen in fraganti un lladre de pisos que ja n’hauria robat set

by | febr. 23, 2018 | Cerdanyola

Imatge recurs d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Imatge recurs d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra | Artur Ribera

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir in fraganti un home mentre intentava robar en un pis de Barberà del Vallès el 16 de febrer. Després de la detenció, l'home va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Cerdanyola del Vallès, el 17 de febrer, qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Els fets es van produir el divendres 16 de febrer al voltant de les 18.30 h. Durant el transcurs d'un dispositiu de prevenció de robatoris amb força a domicilis per part dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Barberà del Vallès, una patrulla no uniformada va localitzar dos homes que es van aturar al costat del mur d'una casa. Mentre un es quedava fora vigilant, l'altre saltava a l'interior i immediatament tornava a sortir.

 

Segons expliquen fonts policials, quan els agents es van acostar per identificar-los, els dos homes van fugir corrents. Durant la persecució a peu, els agents van poder veure com un dels homes es desfeia d'objectes i peces de roba que anava llençant a patis de cases o sota els vehicles estacionats.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: