El Ple aprova adherir-se a la Vaga Feminista amb les abstencions de PP i Ciutadans

by | febr. 23, 2018 | Cerdanyola

El regidors durant el Ple Municipal del mes de febrer

El regidors durant el Ple Municipal del mes de febrer | Mónica GM

 

 

  

El plenari del mes de febrer de 2018 ha aprovat adherir-se com a Ajuntament a la Vaga Feminista del 8 de març. La votació ha comptat amb el suport de totes les formacions excepte Partit Popular i Ciutadans, que s'hi han abstingut. Aquesta aprovació respon a la moció consensuada entre PSC i Compromís per Cerdanyola, ja que inicialment ambdós grups havien presentat dues propostes independents.

 

 

  

  

Abans de l'aprovació de la moció per l'adhesió a la vaga del 8 de març, el Ple ha aprovat amb els vots en contra de PSC i PP la suspensió de l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys i de nova edificació en la zona delimitada per la línia R4 de Renfe, el Riu Sec i una part de l'avinguda de la Primavera. Aquest ha estat un dels punts que més debat ha generat entre les diferents formacions polítiques.

 

 

  

  

El regidor d'Urbanisme, Ivan González, ha destacat que es tracta d'una mesura per ordenar “una de les zones claus de Cerdanyola“. El membre de Compromís per Cerdanyola ha matisat que es podrà construir a la zona però que pretenen evitar que es construeixin blocs de pisos “sense espais comuns” i esdevenint un “cul de sac”.

  

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: