Tres sospitosos de robatori detinguts a l’avinguda de la Primavera

by | febr. 23, 2018 | Cerdanyola

 
L'avinguda de la Primavera

L'avinguda de la Primavera | G. Maps

 

Els Mossos d'Esquadra i un agent de la Policia Local van detenir el 19 de febrer tres sospitosos d'haver robat en un domicili de Cerdanyola del Vallès. Els fets van ocórrer a les 20.30 hores a l'avinguda de la Primavera.

 

A aquella hora, una dotació de paisà dels Mossos d'Esquadra va detectar com dos individus sortien corrent d'un domicili. Els dos sospitosos van pujar a un cotxe marca Seat Ibiza i van circular per l'avinguda de la Primavera. Els agents van requerir el suport d'una patrulla formada per un agent de la Policia Local i un agent dels Mossos d'Esquadra per tal d'aturar el vehicle.

 

Un cop van aturar el cotxe, van identificar i detenir els tres ocupants per presumpta implicació en robatoris a habitatges

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: