Imatge de la protesta davant el TSJC des del punt de vista d'un dels detinguts
Imatge de la protesta davant el TSJC des del punt de vista d'un dels detinguts | @kaitomanker

 

El veí de Cerdanyola i membre de la plataforma Som Alternativa i Ahora Podemos, Jandi Velasco, és un dels catorze detinguts durant el desallotjament de l'entrada de l'edifici del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a Barcelona. Les detencions han tingut lloc el matí del 23 de febrer durant l'acte de protesta convocat pels Comitès de Defensa de la República (CDR). 

 

L'ex-diputat en el Parlament de Catalunya, Albano-Dante Fachín s'ha solidaritzat amb el cerdanyolenc detingut a través de les xarxes socials. En el seu missatge s'ha dirigit directament a Velasco i a la resta de detinguts: “A él y al resto: gracias por levantar la voz y fuerza. No estáis solos“.