Albano-Dante Fachín se solidaritza amb el cerdanyolenc detingut davant el TSJC

by | febr. 26, 2018 | Cerdanyola

Imatge de la protesta davant el TSJC des del punt de vista d'un dels detinguts

Imatge de la protesta davant el TSJC des del punt de vista d'un dels detinguts | @kaitomanker

 

El veí de Cerdanyola i membre de la plataforma Som Alternativa i Ahora Podemos, Jandi Velasco, és un dels catorze detinguts durant el desallotjament de l'entrada de l'edifici del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a Barcelona. Les detencions han tingut lloc el matí del 23 de febrer durant l'acte de protesta convocat pels Comitès de Defensa de la República (CDR). 

 

L'ex-diputat en el Parlament de Catalunya, Albano-Dante Fachín s'ha solidaritzat amb el cerdanyolenc detingut a través de les xarxes socials. En el seu missatge s'ha dirigit directament a Velasco i a la resta de detinguts: “A él y al resto: gracias por levantar la voz y fuerza. No estáis solos“. 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: