L'equip Wawot del Col·legi La Farga es classifica per la final estatal de la First Lego League
L'equip Wawot del Col·legi La Farga es classifica per la final estatal de la First Lego League | La Farga

 

 

L'equip Les Droppies, de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat de l'escola La Vall de Bellaterra, s'ha classificat per la final estatal de la First Lego League que tindrà lloc a Logronyo els dies 10 i 11 de març. També estarà en aquesta final l'equip Wawot, format per alumnes de 3r d'ESO del Col·legi La Farga de Sant CugatEl torneig de robòtica va tenir lloc el passat diumenge, 18 de febrer, a l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), on van participar més de 200 estudiants de 17 escoles i instituts.

 

Aquest any, els participants tenien el repte de construir i programar un robot dins la temàtica de la gestió de l'aigua. Dins la competició, La Farga, va tenir representació amb tres equips. A més dels Wawot, van participar els Hydragons i els Twach, dos grups d'alumnes de 4t d'ESO.  L'equip Hydragons va quedar com a primer classificat en el disseny del robot i, l'equip Twach, va guanyar la màxima puntuació del robot.