Nova exposició sobre ossos de l’Edat Mitjana!

by | febr. 26, 2018 | Cultura

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver acull des del 24 de febrer l'exposició itinerant Ossos: un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física. Aquesta exposició, produïda pel Museu d'Arqueologia de Catalunya, explica com vivien i morien els nostres avantpassats de l'Edat Mitjana a partir de diverses tècniques d'antropologia física. Àngels Casanovas, comissària de l'exposició, va fer una visita guiada el dia de la inauguració.

Conjunt de peces de Cerdanyola

Conjunt de peces de Cerdanyola | Marcos Nevado

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: