Nova exposició sobre ossos de l’Edat Mitjana!

by | febr. 26, 2018 | Cultura

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver acull des del 24 de febrer l'exposició itinerant Ossos: un viatge a l'època medieval de la mà de l'antropologia física. Aquesta exposició, produïda pel Museu d'Arqueologia de Catalunya, explica com vivien i morien els nostres avantpassats de l'Edat Mitjana a partir de diverses tècniques d'antropologia física. Àngels Casanovas, comissària de l'exposició, va fer una visita guiada el dia de la inauguració.

Conjunt de peces de Cerdanyola

Conjunt de peces de Cerdanyola | Marcos Nevado

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: