Imatge del noi localitzat a Ripollet
Imatge del noi localitzat a Ripollet | @NURIAHIDALGO

 

 

Els Mossos d'Esquadra han localitzat l'Antoni, el noi de 13 anys de Cerdanyola que va desaparèixer el passat 19 de febrer. Després d'una setmana de recerca, els Mossos confirmen que l'han trobat a Ripollet i agraeixen la col·laboració ciutadana

 

La família de l'Antoni, que viu a Cerdanyola i també a Barcelona, va denunciar la seva desaparició el dilluns 19 de febrer a Barcelona. A partir d'aleshores, la Unitat d'Investigació d'Horta-Guinardó va assumir les diligències del cas. El cos policial també va fer difusió de la fotografia i les característiques del noi a través de les xarxes socials per facilitar la seva recerca.

 

Per la seva part, la família també va fer difusió a través de les xarxes socials i de cartells en diferents punts de Barcelona i els municipis del voltant. Des d'aleshores, moltes persones van compartir les publicacions i van ajudar en la recerca del noi.