Un veí de Cerdanyola entre els detinguts per les protestes al TSJC

by | febr. 26, 2018 | Cerdanyola

Imatge de la protesta aquest matí davant el TSJC

Imatge de la protesta aquest matí davant el TSJC | Europa Press

Durant el matí de divendres 23 de febrer s'ha dut a terme una concentració davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Els manifestants rebutjaven “la repressió de l'Estat espanyol contra Catalunya”. Durant la protesta, convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR), els manifestants han bloquejat l'accés a l'edifici del TSJC.

 

La protesta ha acabat amb el desallotjament de l'entrada a l'edifici i la detenció de catorze manifestants per part dels Mossos d'Esquadra. Segons ha informat recentment el CDR de Cerdanyola, una de les persones detingudes és de Cerdanyola i la majoria són veïns i veïnes del Vallès Occidental.

 

Durant la tarda, els CDR han fet una crida a la mobilització davant la comissaria de Mossos d'Esquadra a Travessera de Les Corts a Barcelona, on han estat traslladats els detinguts. En un comunicat, el CDR Cerdanyola ha informat que altres persones han estat identificades i que desconeixen quan declararan els detinguts i si sortiran en llibertat avui mateix.

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: