Un veí de Cerdanyola entre els detinguts per les protestes al TSJC

by | febr. 26, 2018 | Cerdanyola

Imatge de la protesta aquest matí davant el TSJC

Imatge de la protesta aquest matí davant el TSJC | Europa Press

Durant el matí de divendres 23 de febrer s'ha dut a terme una concentració davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Els manifestants rebutjaven “la repressió de l'Estat espanyol contra Catalunya”. Durant la protesta, convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR), els manifestants han bloquejat l'accés a l'edifici del TSJC.

 

La protesta ha acabat amb el desallotjament de l'entrada a l'edifici i la detenció de catorze manifestants per part dels Mossos d'Esquadra. Segons ha informat recentment el CDR de Cerdanyola, una de les persones detingudes és de Cerdanyola i la majoria són veïns i veïnes del Vallès Occidental.

 

Durant la tarda, els CDR han fet una crida a la mobilització davant la comissaria de Mossos d'Esquadra a Travessera de Les Corts a Barcelona, on han estat traslladats els detinguts. En un comunicat, el CDR Cerdanyola ha informat que altres persones han estat identificades i que desconeixen quan declararan els detinguts i si sortiran en llibertat avui mateix.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: