Un veí de Cerdanyola entre els detinguts per les protestes al TSJC

by | febr. 26, 2018 | Cerdanyola

Imatge de la protesta aquest matí davant el TSJC

Imatge de la protesta aquest matí davant el TSJC | Europa Press

Durant el matí de divendres 23 de febrer s'ha dut a terme una concentració davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Els manifestants rebutjaven “la repressió de l'Estat espanyol contra Catalunya”. Durant la protesta, convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR), els manifestants han bloquejat l'accés a l'edifici del TSJC.

 

La protesta ha acabat amb el desallotjament de l'entrada a l'edifici i la detenció de catorze manifestants per part dels Mossos d'Esquadra. Segons ha informat recentment el CDR de Cerdanyola, una de les persones detingudes és de Cerdanyola i la majoria són veïns i veïnes del Vallès Occidental.

 

Durant la tarda, els CDR han fet una crida a la mobilització davant la comissaria de Mossos d'Esquadra a Travessera de Les Corts a Barcelona, on han estat traslladats els detinguts. En un comunicat, el CDR Cerdanyola ha informat que altres persones han estat identificades i que desconeixen quan declararan els detinguts i si sortiran en llibertat avui mateix.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: