Imatge de la protesta aquest matí davant el TSJC
Imatge de la protesta aquest matí davant el TSJC | Europa Press

Durant el matí de divendres 23 de febrer s'ha dut a terme una concentració davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Els manifestants rebutjaven “la repressió de l'Estat espanyol contra Catalunya”. Durant la protesta, convocada pels Comitès de Defensa de la República (CDR), els manifestants han bloquejat l'accés a l'edifici del TSJC.

 

La protesta ha acabat amb el desallotjament de l'entrada a l'edifici i la detenció de catorze manifestants per part dels Mossos d'Esquadra. Segons ha informat recentment el CDR de Cerdanyola, una de les persones detingudes és de Cerdanyola i la majoria són veïns i veïnes del Vallès Occidental.

 

Durant la tarda, els CDR han fet una crida a la mobilització davant la comissaria de Mossos d'Esquadra a Travessera de Les Corts a Barcelona, on han estat traslladats els detinguts. En un comunicat, el CDR Cerdanyola ha informat que altres persones han estat identificades i que desconeixen quan declararan els detinguts i si sortiran en llibertat avui mateix.