El meteocat activa l’alerta de ‘perill alt’ davant la previsió de neu a Bellaterra

by | febr. 27, 2018 | Al Dia

Situació Meteorològica de Perill per neu a Catalunya

Situació Meteorològica de Perill per neu a Catalunya | METEOCAT

 

Aquest dimarts el Servei Meteorològic de Catalunya (meteocat) ha advertit d'un 'perill alt' per les nevades que es preveuen que puguin començar a caure a partir de les 18 hores al Vallès Occidental, la comarca on es troba situada Bellaterra. Segons l'organisme català, les precipitacions afectaran pràcticament tota Catalunya, pel que poden provocar greus alteracions en el trànsit i la prestació de serveis.

 

En aquest sentit, el meteocat espera entre aquest dimarts i demà dimecres l'acumulació de gruixos d'entre 0 i 2 cm a punts del litoral i entre 2 i 15 cm a la resta. Tot i això, a zones elevades del prelitoral i de la depressió Central es podran arribar a superar els 15 cm. Pel que fa a les temperatures, la màxima prevista se situarà en els 4ºC fins demà al migdia, quan es preveu que la situació pugui millorar.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: