Biel i Guim Roda a la presentació internacional
Biel i Guim Roda a la presentació internacional | KRT

 

  

  

L'equip Provec Racing, capitanejat pels bellaterrencs Guim Roda i Biel Roda, han estat reconeguts internacionalment per la “professionalitat i eficiència”, de la mà del president de Kawasaki Motors Europe, Kenji Nagahara, i el líder de Kawasaki Racing Team, Yoshimoto Matsuda, el 13 de febrer. 

 

 

Provec té seu a Granollers i està integrada per trenta persones de diferents nacionalitats – enginyers, mecànics, dissenyadors, etc. – que possibiliten que l'equip de Kawasaki Racing Team hagi guanyat tres vegades, i de forma consecutiva, el Campionat Mundial de SuperBikes, amb els pilots Jonathan Rea i Tom Sykes al capdavant. Guim Roda n'és el team manager i Biel Roda, el marketing manager. 

 

 

El premi el van rebre durant la presentació de l'escuderia a Granollers, on també es va aprofitar per mostrar la nova Kawasaki Ninja ZX-10RR KRT. Els germans bellaterrencs van destacar que  “el 2017 ha estat una temporada molt bona per a nosaltres. S'ha fet història en assolir un tercer títol consecutiu de pilot, més un tercer títol de constructors. Vam aconseguir 18 victòries l'any passat, el nostre rècord en una sola temporada”. 

 

 

També van assistir-hi el director de comunicació i relacions públiques de Kawasaki Motors Europe, Martin Lambert, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral i el director del Consell General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Antoni Reig. Tots van coincidir en les felicitacions i van elogiar l'empenta i perseverança de l'equip amb pares bellaterrencs. 

 

  

 

 

 

Més imatges i detalls