La UAB suspèn les classes per les previsions meteorològiques

by | febr. 27, 2018 | Al Dia

Les columnes de la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra

Les columnes de la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra | UAB

 

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha informat als alumnes i membres de la comunitat educativa que suspèn tota l'activitat als campus de la universitat com a precaució davant les previsions meteorològiques. La suspensió durarà fins el 28 de febrer a les 10 hores. 

 

La decisió l'ha pres el Comitè per a Situacions d'Emergència General (CSEG) davant les previsions que alerten de nevades a cotes baixes al llarg del 27 de febrer i el matí del 28. Des del centre informen que la calefacció dels edificis romandrà encesa tota la nit per manteniment de canonades i edficis i per garantir el confort dels usuaris al dia següent. 

 

A més, la UAB recomana als alumnes i la resta de comunitat educativa que consultin les vies de comunicació de la universitat, com les xarxes socials, abans de desplaçar-se cap al campus durant el matí del 28 de febrer.  

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: