La UAB suspèn les classes per les previsions meteorològiques

by | febr. 27, 2018 | Al Dia

Les columnes de la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra

Les columnes de la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra | UAB

 

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ha informat als alumnes i membres de la comunitat educativa que suspèn tota l'activitat als campus de la universitat com a precaució davant les previsions meteorològiques. La suspensió durarà fins el 28 de febrer a les 10 hores. 

 

La decisió l'ha pres el Comitè per a Situacions d'Emergència General (CSEG) davant les previsions que alerten de nevades a cotes baixes al llarg del 27 de febrer i el matí del 28. Des del centre informen que la calefacció dels edificis romandrà encesa tota la nit per manteniment de canonades i edficis i per garantir el confort dels usuaris al dia següent. 

 

A més, la UAB recomana als alumnes i la resta de comunitat educativa que consultin les vies de comunicació de la universitat, com les xarxes socials, abans de desplaçar-se cap al campus durant el matí del 28 de febrer.  

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: