Porta d'entrada a l'EMD de Bellaterra
Porta d'entrada a l'EMD de Bellaterra | Bellaterra.cat

 

 

L'EMD de Bellaterra ha suspès la Junta de Veïns extraordinària, prevista per l'1 de març, que havia de portar a aprovació una proposta “unilateral” de nou conveni, entre l'Ajuntament de Cerdanyola i l'EMD de Bellaterra.

 

La secretària-interventora de l'EMD ho ha fet saber quatre hores abans, sense exposar-ne els motius concrets, i anul·lant la Junta de Veïns “fins a nova convocatòria”.  

 

Fonts consultades de la negociació han afirmat que, poc abans de la convocatòria, hi hauria hagut una reunió amb representants de l'EMD i l'Ajuntament, on s'hauria acordat ajornar la Junta de Veïns extraordinària, convocada pel cantó del president de l'EMD, el 27 de febrer. Aquesta acció encetaria un nou i “breu plaç de temps” per a totes les parts negociadores – Gent per Bellaterra, Convergència Bellaterra, ERC Bellaterra i el govern de Compromís per Cerdanyola -, que suposaria un episodi més d'unes negociacions que han viscut moments de tots colors.