Es tallarà el servei de trens entre Bellaterra i Sabadell

by | març 6, 2018 | Al Dia

La senyalització per l'autobús que oferirà el servei i l'estació de Bellaterra al fons

La senyalització per l'autobús que oferirà el servei i l'estació de Bellaterra al fons | Laia TR

 

 

Amb motiu d'obres de millora a la infraestructura, el divendres dia 9 de març a partir de les 22.30 h i els dies 10 i 11 de març s'interromprà el servei de la línia S2 (Sabadell) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), de Bellaterra a Can Feu Gràcia

 

  

  

Així doncs, des de les 22.30 h de divendres i fins a la finalització del servei del diumenge dia 11, FGC oferirà servei d'autobús substitutori, d'una banda, entre les estacions de Bellaterra, Sant Quirze i Can Feu | Gràcia, i de l'altra, entre les estacions de Bellaterra i Universitat Autònoma.

 

 

  

  

El servei substitutori amb autobús en aquest tram serà l'única alteració en el servei de la línia S2 (Sabadell), és a dir, el servei ferroviari en els trams compresos entre Pl. Catalunya i Bellaterra i Can Feu | Gràcia i Sabadell Parc del Nord, funcionarà amb normalitat.

 

 

  

  

Els treballs que es realitzaran durant aquests dies consisteixen en la instal·lació de dues diagonals (i per tant, quatre canvis d'agulles), una a cada banda de l'estació de Sant Quirze. Aquestes agulles permetran poder oferir el servei ferroviari previst per aquest estiu durant les obres de soterrament de les vies al barri de Can Feu a Sabadell.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: