En memòria de Jordi Martínez

by | març 8, 2018 | Opinió

Vaig conèixer bé Jordi Martínez en el canvi de Presidència del Club Bellaterra, per l’actual President Jordi Fau i jo com a vicepresident. El seu tarannà d’home prudent en les finances, ofici que li va valdrà moltíssim reconeixement, fou desafiant per uns joves agosserats que iniciaven el projecte de l’actual Club.Ell sabia el resultat financer final que albirava aquell ambiciós projecte i jo més d’una vegada li vaig donar, en la intimitat, la rao objectiva, però tot i el seu enfrontament al projecte, ell sabia que no hi havia compte enrera. El seu mestratge ens va servir per veure que l’economia no te res escrit en la iniciativa privada i que una persona com ell fort en les seves conviccions ens va ajudar molt mes del que ens pensem. Un gran record a la persona que va estimar Bellaterra i el seu Club, orgullosos tots nosaltres del seu mestratge i de la seva cascarrabia bondat

Vols llegir més…?

Agraïment a Jaume Sarramona

Agraïment a Jaume Sarramona

Estic absolutament d’acord amb l’afirmació: Davant d’uns temps d’incertesa, de canvi permanent, una de les fites de l’educació sistemàtica ha de ser la capacitat de superar dificultats, d’adaptació a noves situacions, revisar i adquirir nous coneixements. I tot això demana voluntat, esforç, continuïtat. A banda d’alguns privilegiats que hi pugui haver per naixement o fortuna, la discriminació en la gran massa de ciutadans vindrà donada pels qui saben i poden seguir aprenent i els qui no saben ni saben aprendre.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: