En memòria de Jordi Martínez

by | març 8, 2018 | Opinió

Vaig conèixer bé Jordi Martínez en el canvi de Presidència del Club Bellaterra, per l’actual President Jordi Fau i jo com a vicepresident. El seu tarannà d’home prudent en les finances, ofici que li va valdrà moltíssim reconeixement, fou desafiant per uns joves agosserats que iniciaven el projecte de l’actual Club.Ell sabia el resultat financer final que albirava aquell ambiciós projecte i jo més d’una vegada li vaig donar, en la intimitat, la rao objectiva, però tot i el seu enfrontament al projecte, ell sabia que no hi havia compte enrera. El seu mestratge ens va servir per veure que l’economia no te res escrit en la iniciativa privada i que una persona com ell fort en les seves conviccions ens va ajudar molt mes del que ens pensem. Un gran record a la persona que va estimar Bellaterra i el seu Club, orgullosos tots nosaltres del seu mestratge i de la seva cascarrabia bondat

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

Ignasi Roda: ‘Bellaterra i l’AP-7’

“A Bellaterra hi ha un abans i un després de l’AP-7. El després va ser acostar-nos a tres punts cardinals: nord, sud i oest o el que és el mateix, a Girona i París, Tarragona i Murcia i Lleida i Madrid. Sortir de casa i arribar a aquests indrets, i els entremitjos, per autopista era (i és) tot un luxe. “

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: