En memòria de Jordi Martínez

by | març 8, 2018 | Opinió

Vaig conèixer bé Jordi Martínez en el canvi de Presidència del Club Bellaterra, per l’actual President Jordi Fau i jo com a vicepresident. El seu tarannà d’home prudent en les finances, ofici que li va valdrà moltíssim reconeixement, fou desafiant per uns joves agosserats que iniciaven el projecte de l’actual Club.Ell sabia el resultat financer final que albirava aquell ambiciós projecte i jo més d’una vegada li vaig donar, en la intimitat, la rao objectiva, però tot i el seu enfrontament al projecte, ell sabia que no hi havia compte enrera. El seu mestratge ens va servir per veure que l’economia no te res escrit en la iniciativa privada i que una persona com ell fort en les seves conviccions ens va ajudar molt mes del que ens pensem. Un gran record a la persona que va estimar Bellaterra i el seu Club, orgullosos tots nosaltres del seu mestratge i de la seva cascarrabia bondat

Vols llegir més…?

“Idea i somni”

“Idea i somni”

Tot plegat dona per pensar. I el primer que em ve al cap és que estem concebent una Catalunya independent sota el prisma dels partits i els polítics. És la seva visió la que preval davant la idea i el sentiment d’una gran part de la població catalana que va decidir dir prou al que el meu avi als anys 60 deia “una ocupació”, tot i no ser independentista.

“La gran riuada”

“La gran riuada”

Tenia 9 anys. Plovia a bots i barrals. Encara érem a Bellaterra. Aleshores les vacances escolars acabaven a finals de setembre, quan llavors, es feien les maletes i tornàvem a Barcelona. Era un 25 de setembre i era un dimarts.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: