FGC ajorna l’aturada del servei entre Bellaterra i Sabadell

by | març 8, 2018 | Al Dia

Usuàries dels FGC

Usuàries dels FGC | Artur Ribera

 

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha ajornat les obres de millora previstes pel cap de setmana entre el 9 i el 12 de març i que suposaven la interrupció del servei entre les estacions de Bellaterra i Can Feu-Gràcia de Sabadell. Així, el servei funcionarà amb normalitat durant aquest divendres, dissabte i diumenge.

 

Els treballs que s'han de fer consistiran en la instal·lació de  dues diagonals, una a cada banda de l'estació de Sant Quirze del Vallès, que permetran poder oferir el servei ferroviari previst per a aquest estiu durant les obres de soterrament de les vies a Sabadell.

 

Quan es facin els treballs, s'haurà de suspendre la circulació de tren entre Bellaterra i Sabadell. FGC oferirà en aquest cas dos serveis diferents d'autobús alternatiu per garantir la mobilitat dels viatgers.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: