S’incendia de matinada una part del Parc dels Bombers de Bellaterra

by | març 8, 2018 | Al Dia

 

Entrada del parc de Bombers de Cerdanyola

Entrada del parc de Bombers de Cerdanyola | G. Maps

 

Els Bombers de la Generalitat van haver d'extingir un foc en les seves pròpies dependències a Bellaterra durant la matinada del 8 de març. L'incendi ha destrïut totalment la segona planta de les instal·lacions de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments ubicada a Cerdanyola del Vallès.

 

Segons informen les autoritats, cap persones ha resultat ferida. L'incendi es va detectar pels mateixos Bombers a les 2.44 h i va fer que es mobilitzessin 17 dotacions del cos. El foc va quedar controlat al voltant de les 4 h i es va extingir totalment a les 7 h. 

 

 

Les flames van fer col·lapsar la coberta de l'edifici sense provocar ferits. Quant a les causes, encara estan pendents d'investigació. 

 

La superficie afectada és de 150 metres quadrats i acollia les dependències dels grups operatius i de l'Audioria de Serveis dels Bombers de la Generalitat. Com a mesira preventiva, els Bombers han recomanat no utilitzar la primera planta de l'edifici. 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: