Entrada del parc de Bombers de Cerdanyola
Entrada del parc de Bombers de Cerdanyola | G. Maps

 

Els Bombers de la Generalitat van haver d'extingir un foc en les seves pròpies dependències a Bellaterra durant la matinada del 8 de març. L'incendi ha destrïut totalment la segona planta de les instal·lacions de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments ubicada a Cerdanyola del Vallès.

 

Segons informen les autoritats, cap persones ha resultat ferida. L'incendi es va detectar pels mateixos Bombers a les 2.44 h i va fer que es mobilitzessin 17 dotacions del cos. El foc va quedar controlat al voltant de les 4 h i es va extingir totalment a les 7 h. 

 

 

Les flames van fer col·lapsar la coberta de l'edifici sense provocar ferits. Quant a les causes, encara estan pendents d'investigació. 

 

La superficie afectada és de 150 metres quadrats i acollia les dependències dels grups operatius i de l'Audioria de Serveis dels Bombers de la Generalitat. Com a mesira preventiva, els Bombers han recomanat no utilitzar la primera planta de l'edifici.