Carles Puigdemont se solidaritza amb l’incendi que ha afectat als Bombers de Bellaterra

by | març 9, 2018 | Al Dia

La primera planta de les dependències centrals cremada

La primera planta de les dependències centrals cremada | Bombers

 

 

El 130è president de la Generalitat de Catalunya, ara exiliat a Brussel·les, Carles Puigdemont, ha expressat aquest 8 de març la seva solidaritat amb l'equip de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que ha patit un incendi a les dependències centrals del servei, ubicades a Bellaterra.

 

L'incendi es va produir durant la matinada del 8 de març i va destruir totalment la segona planta de les instal·lacions de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, a Bellaterra. Per la seva banda, l'expresident va expressar el suport a l'equip de Bombers “que ha hagut de patir aquest incendi en el dia del seu patró, Sant Joan de Déu” i destacar que “des del govern legítim de Catalunya treballarem incansablement i amb urgència per resoldre els estralls i retornar a la normalitat com més aviat millor”. 

 

El foc, les causes del qual encara s’han d’investigar, va quedar controlat als volts de les 04 h i totalment extingit als volts de les 07 h. Les flames van col·lapsar la coberta de l’edifici i cap persona va resultar ferida.

 

La planta afectada, de 450 metres quadrats de superfície, acollia les dependències dels grups operatius i de l’Auditoria de Serveis dels Bombers de la Generalitat. Com a mesura preventiva, els Bombers han recomanat no utilitzar la primera planta de l’edifici.

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: