Carles Puigdemont se solidaritza amb l’incendi que ha afectat als Bombers de Bellaterra

by | març 9, 2018 | Al Dia

La primera planta de les dependències centrals cremada

La primera planta de les dependències centrals cremada | Bombers

 

 

El 130è president de la Generalitat de Catalunya, ara exiliat a Brussel·les, Carles Puigdemont, ha expressat aquest 8 de març la seva solidaritat amb l'equip de Bombers de la Generalitat de Catalunya, que ha patit un incendi a les dependències centrals del servei, ubicades a Bellaterra.

 

L'incendi es va produir durant la matinada del 8 de març i va destruir totalment la segona planta de les instal·lacions de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, a Bellaterra. Per la seva banda, l'expresident va expressar el suport a l'equip de Bombers “que ha hagut de patir aquest incendi en el dia del seu patró, Sant Joan de Déu” i destacar que “des del govern legítim de Catalunya treballarem incansablement i amb urgència per resoldre els estralls i retornar a la normalitat com més aviat millor”. 

 

El foc, les causes del qual encara s’han d’investigar, va quedar controlat als volts de les 04 h i totalment extingit als volts de les 07 h. Les flames van col·lapsar la coberta de l’edifici i cap persona va resultar ferida.

 

La planta afectada, de 450 metres quadrats de superfície, acollia les dependències dels grups operatius i de l’Auditoria de Serveis dels Bombers de la Generalitat. Com a mesura preventiva, els Bombers han recomanat no utilitzar la primera planta de l’edifici.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: