Postal de Myanmar
Postal de Myanmar | Cedida

 

 

Aquest any, Taller de Viatges  Bellaterra presenta una gran varietat de destinacions, on els desitjos dels bellaterrencs més viatgers es poden fer realitat durant Setmana Santa. L'agència de viatges organitza fins a 8 sortides en grup arreu del món, a més dels habituals viatges personalitzats.

 

Si sou amants de la història i la cultura, Japó, Uzbekistan o Oman seran uns destins que us permetran gaudir d'uns dies de tranquil·litat a més d'aprenentatge.

 

Imatge de Japó
Imatge de Japó | Cedida

 

Imatge d'Oman
Imatge d'Oman | Cedida

 

 

Si el que voleu és conèixer la diversitat de religions i costums culturals que ens regala aquest món, Cambodja, Etiòpia i Myanmar us donaran a conèixer una gran varietat d'ètnies i hàbits diferents als nostres.

 

Pels amants de l'esquí, Finlàndia serà la millor opció per gaudir d'aquest esport en un espai natural i immillorable. Finalment, per aquells que vulguin platja, el descans i la proximitat de la seva gent, Cuba és la destinació més recomanada.

 

Imatge d'Etiopia
Imatge d'Etiopia | Cedida

 

Imatge d'Uzbekistan
Imatge d'Uzbekistan | Cedida

 

 

Però no tot acaba aquí, com cada any, l'agència de viatges bellaterrenca organitza tot tipus de tours per ciutats d'Europa, amb algun tret característic important. De moment, Portugal i Itàlia són les destinacions estrella que els seus clients estan triant per gaudir de les seves vacances.

 

Una oportunitat per aprofitar els dies de Setmana Santa amb Taller de Viatges, on ho tenen tot pensat perquè no us hagueu de quedar a casa i pogueu gaudir de tot tipus de destinacions i experiències a diferents preus. Perquè, recordant el seu eslògan: “Viatjar és l'única cosa que pagues, que et fa més ric”.