Les propostes de Taller de Viatges per gaudir de la Setmana Santa

by | març 9, 2018 | Comerços Amics

Postal de Myanmar

Postal de Myanmar | Cedida

 

 

Aquest any, Taller de Viatges  Bellaterra presenta una gran varietat de destinacions, on els desitjos dels bellaterrencs més viatgers es poden fer realitat durant Setmana Santa. L'agència de viatges organitza fins a 8 sortides en grup arreu del món, a més dels habituals viatges personalitzats.

 

Si sou amants de la història i la cultura, Japó, Uzbekistan o Oman seran uns destins que us permetran gaudir d'uns dies de tranquil·litat a més d'aprenentatge.

 

Imatge de Japó

Imatge de Japó | Cedida

 

Imatge d'Oman

Imatge d'Oman | Cedida

 

 

Si el que voleu és conèixer la diversitat de religions i costums culturals que ens regala aquest món, Cambodja, Etiòpia i Myanmar us donaran a conèixer una gran varietat d'ètnies i hàbits diferents als nostres.

 

Pels amants de l'esquí, Finlàndia serà la millor opció per gaudir d'aquest esport en un espai natural i immillorable. Finalment, per aquells que vulguin platja, el descans i la proximitat de la seva gent, Cuba és la destinació més recomanada.

 

Imatge d'Etiopia

Imatge d'Etiopia | Cedida

 

Imatge d'Uzbekistan

Imatge d'Uzbekistan | Cedida

 

 

Però no tot acaba aquí, com cada any, l'agència de viatges bellaterrenca organitza tot tipus de tours per ciutats d'Europa, amb algun tret característic important. De moment, Portugal i Itàlia són les destinacions estrella que els seus clients estan triant per gaudir de les seves vacances.

 

Una oportunitat per aprofitar els dies de Setmana Santa amb Taller de Viatges, on ho tenen tot pensat perquè no us hagueu de quedar a casa i pogueu gaudir de tot tipus de destinacions i experiències a diferents preus. Perquè, recordant el seu eslògan: “Viatjar és l'única cosa que pagues, que et fa més ric”.

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: