La Nit de l’Esport escull Mireia Pons i Ivan Jiménez com a millors esportistes de Cerdanyola

by | març 10, 2018 | Cerdanyola

Mireia Pons (atletisme) recull el premi a millor esportista

Mireia Pons (atletisme) recull el premi a millor esportista | Lali Álvarez

 

La Nit de l'Esport de Cerdanyola del Vallès, celebrada el 9 de març, va repartir dinou premis en la seva cinquena edició sota l'organització de l'Associació de l'Esport de Cerdanyola amb la col·laboració de l'Ajuntament. Davant els 320 assistents d'enguany a l'Hotel Campus de la UAB, l'atleta Mireia Pons i el taekwondista Ivan Jiménez van ser escollits com a millor esportistes de Cerdanyola.

 

Públic i jurat van decidir qui eren els esportistes més importants d'enguany a la ciutat en les categories d'esport femení i masculí. L'atleta de la secció d'atletisme del Cerdanyola CH, Mireia Pons, es va emportar el guardó després d'una temporada en la qual s'ha proclamat campiona d'Europa de Duatló distància olímpica i campiona d'Espanya de Duatló també en distància olímpica. Quant a la categoria masculina, Ivan Jiménez, esportista del Lee Young Cerdanyola. Durant la temporada 2016-17, va ser campió d'Espanya en parelles cinquè classificat del Campionat d'Europa a Grècia, entre altres títols. 

 

Ivan Jiménez (taekwondo) es va emportar el premi a millor esportista de Cerdanyola

Ivan Jiménez (taekwondo) es va emportar el premi a millor esportista de Cerdanyola | Lali Álvarez

 

 

Com a millor club cerdanyolenc, el jurat de la Nit de l'Esport va escollir el Club Patinatge Artístic Cerdanyola. Pel que fa als millors equips, es van emportar el premi el conjunt Sènior del CBF Cerdanyola, en la categoria d'esport femení, i l'equip Màster de Natació en la categoria masculina. 

 

També van destacar els premis memorials. Primer es va entregar el Memorial Josep Marcet al reconeixement de la bona feina esportiva amb un premi amb valor de 500€ que es va emportar l'equip Specials del Club d'Handbol Cerdanyola. Quant al Memorial José Luis Rodríguez a la informació esportiva, el periodista Rafael de Haro va ser guardonat en reconeixement a la seva trajectòria cobrint l'actualitat dels esports de Cerdanyola des del 1965 i impulsant la televisó i la ràdio a la ciutat. 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: