La Nit de l’Esport escull Mireia Pons i Ivan Jiménez com a millors esportistes de Cerdanyola

by | març 10, 2018 | Cerdanyola

Mireia Pons (atletisme) recull el premi a millor esportista

Mireia Pons (atletisme) recull el premi a millor esportista | Lali Álvarez

 

La Nit de l'Esport de Cerdanyola del Vallès, celebrada el 9 de març, va repartir dinou premis en la seva cinquena edició sota l'organització de l'Associació de l'Esport de Cerdanyola amb la col·laboració de l'Ajuntament. Davant els 320 assistents d'enguany a l'Hotel Campus de la UAB, l'atleta Mireia Pons i el taekwondista Ivan Jiménez van ser escollits com a millor esportistes de Cerdanyola.

 

Públic i jurat van decidir qui eren els esportistes més importants d'enguany a la ciutat en les categories d'esport femení i masculí. L'atleta de la secció d'atletisme del Cerdanyola CH, Mireia Pons, es va emportar el guardó després d'una temporada en la qual s'ha proclamat campiona d'Europa de Duatló distància olímpica i campiona d'Espanya de Duatló també en distància olímpica. Quant a la categoria masculina, Ivan Jiménez, esportista del Lee Young Cerdanyola. Durant la temporada 2016-17, va ser campió d'Espanya en parelles cinquè classificat del Campionat d'Europa a Grècia, entre altres títols. 

 

Ivan Jiménez (taekwondo) es va emportar el premi a millor esportista de Cerdanyola

Ivan Jiménez (taekwondo) es va emportar el premi a millor esportista de Cerdanyola | Lali Álvarez

 

 

Com a millor club cerdanyolenc, el jurat de la Nit de l'Esport va escollir el Club Patinatge Artístic Cerdanyola. Pel que fa als millors equips, es van emportar el premi el conjunt Sènior del CBF Cerdanyola, en la categoria d'esport femení, i l'equip Màster de Natació en la categoria masculina. 

 

També van destacar els premis memorials. Primer es va entregar el Memorial Josep Marcet al reconeixement de la bona feina esportiva amb un premi amb valor de 500€ que es va emportar l'equip Specials del Club d'Handbol Cerdanyola. Quant al Memorial José Luis Rodríguez a la informació esportiva, el periodista Rafael de Haro va ser guardonat en reconeixement a la seva trajectòria cobrint l'actualitat dels esports de Cerdanyola des del 1965 i impulsant la televisó i la ràdio a la ciutat. 

 

 

 

Vols llegir més…?

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

Els canvis en els pressupostos seran el tema central del Ple de Cerdanyola

El ple municipal del mes de setembre a Cerdanyola del Vallès, que se celebra aquest dijous 30, tindrà els canvis en el pressupost municipal com a tema central. A més, també es parlarà de la carretera N-150, dels festius addicionals d’obertura del comerç, del funcionament de la nova Zona Taronja, de les agressions al col·lectiu LGTBIQ+, del preu de la llum i de l’Afganistan

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: