El dia 9 de Març, a les 19:30 de la tarda, va haver-hi la Junta de Veïns per presentar a nova proposta de conveni de l'EMD de Bellaterra a la que vàrem assistir, lamentablement vaig veure mot poca gent, tot i que és una part important de veure on van els nostres impostos.
No entraré en detalls, perquè el que jo volia era dir com em sentia després que el dia 6 de Març van entrar a casa meva a robar.
Volia donar les gràcies en particular al Sr. Quim Oltra d'ERC per fer costat a Compromís per Cerdanyola a l'haver denunciat les pilones i al Sr. Jordi Macarulla del PDeCAT per abstenir-se a la votació.

Amb aquesta postura han fet que Bellaterra sigui, si més no, VEDA OBERTA PER ELS LLADRES.
S'han fet baixar les pilones, s'han anul·lat les càmeres, ens heu donat alguna cosa a canvi?
Volia donar les gràcies també a la Regidora de Relacions Institucionals amb Bellaterra, la Sra. Laura Benseny de la que vam gaudir des de les 19.30 h (inici del ple) fins a les 20.00 h que es va excusar tot dient que tenia un sopar (¿?)
Jo, que treballo a l'empresa privada i tinc les meves obligacions, no m'entra al cap que la persona responsable d'un “projecte” es disculpi i marxi a un altre acte que, de ben segur, serà més agradable a les orelles, que no pas sentir, segons quines coses.

Es va limitar a llegir un full amb, el que, m'imagino han estat perdent el temps i donant llargues als habitants de Bellaterra.
Vaig sentir la mateixa EMPATIA pels nostres problemes, com quan va venir la Regidora de Seguretat, la Sra. Contxi Haro i vam quedar, amb un pam de nas, quan va marxar tot dient que se l'hi havia faltat al respecte, quan una veïna i va dir, que s'hauria de veure en el mateix tràngol.

EXCUSES I MÉS EXCUSES per no resoldre el gran problema de seguretat.
Un altre cop GRÀCIES A Compromís. ERC I PDCAT per fer Bellaterra més fàcil pels lladres.
Jo us he increpat, en directe, excepte a COMPROMIS, que tenia el sopar…. Si en voleu parlar, estic a disposició, però m'imagino que fareu el de sempre “fugir d'estudi”

Mai, mai, em podreu tornar els meus records, cadascuna de les joies (moltes fetes pel meu pare) els esdeveniments que envoltaven les peces i per aquest motiu us CULPO A TOTS ELS QUE ACCCIÓ INACCIÓ, vau fer que Bellaterra fos feble.

Prou de DEMAGÒGIA. Poseu fil a l'agulla i feu que Bellaterra sigui segura.
PILONES AMUNT I CÀMERES FUNCIONANT. DE FET VOLEM MÉS CÀMERES.