Mestres: “Val la pena ferir algú, si amb això salvo un milió de persones?”

by | març 13, 2018 | Cerdanyola

Roger Mestres amb un exemplar del seu llibre

Roger Mestres amb un exemplar del seu llibre | Mónica García

 

 

En Roger Mestres és logopeda i treballa com a professor al Centre d'Educació Especial Jeroni de Moragas. Aquest any, però, ha canviat els llibres dels altres que ha utilitzat com a professor per la seva pròpia publicació. Es tracta del llibre “La trascendencia de tres lágrimas” que narra la història d'un superheroi res especial i que s'enfronta a dilemes morals.

 

“El llibre tracta d'un noi que se sotmet a una teràpia d'hipnosis regressiva i a partir d'aquí acumula records de vides passades” explica Roges Mestres. L'evolució de Jerome, el protagonista de la història, no acaba aquí: “També desenvolupa unes habilitats mentals com la telepatia amb les que aconsegueix inclús dominar la voluntat d'altres persones”. A partir d'adquirir aquestes noves habilitats, en Jerome es planteja el dilema següent: què he de fer amb això? Aleshores, explica l'autor, el protagonista decideix que, en lloc d'enriquir-se ell personalment, ha d'ajudar la gent.

 

Preguntat sobre si la majoria de persones prendríem el camí del bé comú, Mestres no és del tot optimista. “Crec que la majoria no ho faríem així, però sí crec que moltes persones actuarien com en Jerome”, afirma l'autor. En aquest sentit, destaca el sentiment d'indignació de la societat amb temes com l'enriquiment dels més rics i la l'empobriment dels més pobres.

 

 

Hipnosis regressiva

 

Per crear la base de l'inici de la història del seu superheroi, en Roger Mestres es va fixar en el treball del psiquiatre nord-americà Brian Weiss. En concret, la lectura del llibre 'A través del temps' el va sorprendre per les experiències de records de vides passades en persones reals que relata Weiss. Així, Mestres va pensar: “Si aquest senyor ho explica com una cosa real, agafaré la idea i crearé el personatge i vaig més enllà del que explica en Brian Weiss”.

  

  

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: