Mossos d'Esquadra a Cerdanyola
Mossos d'Esquadra a Cerdanyola | Lali Álvarez

 

 

Els Mossos d'Esquadra han alertat als comerços de Cerdanyola del Vallès per la presència esporàdica d'un home que ja ha estafat una joieria i una òptica de la ciutat. El sospitós, a més, hauria robat i estafat altres establiments a tota Catalunya i té un ordre de recerca i ingrés a presó.

 

Segons les autoritats, es tracta d'un home d'uns 44 anys alt, de complexió forta, cabell llis i castany-moreno, cara allargada, pell clara, nas recte i ulls blaus. El seu modus operandi començar fent-se passar per un conegut del botiguer o del comerciant del costat.

 

Tot seguit, crea un clima de confiança parlant del suposat conegut en comú. Les informacions indiquen que ho fa de forma amable, educada i parlant tant català com castellà. Així, demana al botiguer emportar-se un o dos productes per poder decidir quin escull. Fa servir excuses com que els hi vol mostrar als amics perquè és un regal en grup. En alguns casos, també deixa algun objecte a l'establiment perquè, en teoria, tornarà a la botiga però no ho acaba fent mai.