Alerta per un estafador als comerços de Cerdanyola

by | març 14, 2018 | Cerdanyola

Mossos d'Esquadra a Cerdanyola

Mossos d'Esquadra a Cerdanyola | Lali Álvarez

 

 

Els Mossos d'Esquadra han alertat als comerços de Cerdanyola del Vallès per la presència esporàdica d'un home que ja ha estafat una joieria i una òptica de la ciutat. El sospitós, a més, hauria robat i estafat altres establiments a tota Catalunya i té un ordre de recerca i ingrés a presó.

 

Segons les autoritats, es tracta d'un home d'uns 44 anys alt, de complexió forta, cabell llis i castany-moreno, cara allargada, pell clara, nas recte i ulls blaus. El seu modus operandi començar fent-se passar per un conegut del botiguer o del comerciant del costat.

 

Tot seguit, crea un clima de confiança parlant del suposat conegut en comú. Les informacions indiquen que ho fa de forma amable, educada i parlant tant català com castellà. Així, demana al botiguer emportar-se un o dos productes per poder decidir quin escull. Fa servir excuses com que els hi vol mostrar als amics perquè és un regal en grup. En alguns casos, també deixa algun objecte a l'establiment perquè, en teoria, tornarà a la botiga però no ho acaba fent mai.

  

 

 

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Què és la ‘Zona Taronja’?

Al darrer ple de l’Ajuntament de Cerdanyola es va aprovar la suspensió de la “Zona Blava” d’aparcament, per substituir-la per un nou sistema: la “Zona Taronja”, que es començarà a posar en marxa a partir de l’1 de setembre

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: