Arriba una renovada Fira d’Orientació als joves

by | març 15, 2018 | Al Dia

Isaac Comes (tècnic), Anna Martin i Carla Molina (orientadores), Maria Solè (tècnica) i Elvi Vila (regidora Educació) davant el Casal de Joves

Isaac Comas (tècnic), Anna Martin i Carla Molina (orientadores), Maria Solè (tècnica) i Elvi Vila (regidora Educació) davant el Casal de Joves | Mónica García

 

 

  

La Fira d'Orientació als joves de Cerdanyola del Vallès se celebrarà els dies 21 i 22 de març a l'Ateneu. Durant les dues jornades, s'oferiran sessions d'orientació, xerrades per alumnes i famílies i es podrà trobar informació a les paradetes dels centres educatius i de l'oferta d'estudis de la zona. Tot això, amb l'objectiu de servir de guia als estudiants que enguany acaben els estudis de ESO i que s'han de plantejar quina és l'opció professional que volen en el futur pròxim.

 

 

Durant la presentació de la Fira d'Orientació i del programa d'activitats enfocat als joves cerdanyolencs, el 14 de març al Casal de Joves Altimira, la regidora d'Educació Elvi Vila va destacar que la intenció és fer de Cerdanyola “una ciutat que orienti i que no posi impediments” a aquests joves. Per fer-ho, s'ha plantejat una Fira que espera ser transversal i que es dividirà en tres blocs. Primer, als matins, s'oferiran monogràfics d'orientació enfocats a explicar les opcions de Batxillerat – Formació Professional (FP) i FP – seguit d'altres opcions professionals. “Es tracta, també, de trencar l'estigma de la FP”, senyalen des de la regidoria.

 

La Fira també posarà el focus en la implicació de les famílies. Així, s'oferirà una xerrada adreçada a les famílies, a més d'un taller participatiu sobre la transició de l'etapa d'educació obligatòria a la postobligatòria. Durant tot el dia, els estudiants podran entrar en contacte directe amb els centres educatius i de formació de Cerdanyola i voltants. A la plaça de l'Ateneu, s'instal·laran paradetes informatives de centres com l'Alzina, Jaume Mimó o el Casal de Joves. A més, també hi seran presents la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Fundació EURECAT entre d'altres.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: