El Parc de la Serralada Litoral contractarà més de 200 informadors i guaites per a la campanya d’estiu

by | març 16, 2018 | Al Dia

Imatge del Parc

Imatge del Parc | Cedida

 

 

Per a la campanya d’aquest estiu el Parc de la Serralada del Litoral necessitarà cobrir 182 places d'informadors, 40 guaites i 29 operadors de comunicacions. Per poder treballar al Pla d'Informació i Vigilància aquest estiu cal que els aspirants estiguin escrits en aquesta convocatòria, independentment que ho estiguessin a l’anterior. Com a novetats, enguany no hi haurà examen i al moment de fer la sol·licitud, s’haurà de presentar tota la documentació per a la valoració de mèrits.

 

  

Algunes de les funcions dels informadors i guaites són recórrer amb vehicle la ruta assignada en els horaris establerts; realitzar, d’acord amb els protocols d’actuació establerts, les tasques de control, detecció i localització d’incidències, controlant de manera especial el compliment de les normes sobre prevenció d’incendis i detectar amb la màxima celeritat l’inici de l’incendi forestal i recollir la informació que requereix el control de zona i comunicar-la.

 

 

  

  

Podeu consultar aquí les bases de la convocatòria.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: