El Parc de la Serralada Litoral contractarà més de 200 informadors i guaites per a la campanya d’estiu

by | març 16, 2018 | Al Dia

Imatge del Parc

Imatge del Parc | Cedida

 

 

Per a la campanya d’aquest estiu el Parc de la Serralada del Litoral necessitarà cobrir 182 places d'informadors, 40 guaites i 29 operadors de comunicacions. Per poder treballar al Pla d'Informació i Vigilància aquest estiu cal que els aspirants estiguin escrits en aquesta convocatòria, independentment que ho estiguessin a l’anterior. Com a novetats, enguany no hi haurà examen i al moment de fer la sol·licitud, s’haurà de presentar tota la documentació per a la valoració de mèrits.

 

  

Algunes de les funcions dels informadors i guaites són recórrer amb vehicle la ruta assignada en els horaris establerts; realitzar, d’acord amb els protocols d’actuació establerts, les tasques de control, detecció i localització d’incidències, controlant de manera especial el compliment de les normes sobre prevenció d’incendis i detectar amb la màxima celeritat l’inici de l’incendi forestal i recollir la informació que requereix el control de zona i comunicar-la.

 

 

  

  

Podeu consultar aquí les bases de la convocatòria.

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: