La primavera arribarà amb fred d’hivern

by | març 16, 2018 | Méteo

Vacarisses es tenyeix de blanc

 

El Servei Meteorològic de Catalunya informa de l’arribada d’una massa d’aire molt fred procedent del nord d’Europa a partir de dilluns 19, que produirà una davallada tèrmica arreu del país i donarà la benvinguda a la primavera, que comença dimarts 20 a les 17:15 h. 

 

Entre dilluns i dimecres es preveuen glaçades entre moderades i fortes al Pirineu i entre febles i moderades a la resta de l’interior.

 

A banda, els models meteorològics de referència indiquen l’arribada de precipitacions a diversos sectors de Catalunya entre dilluns i dimarts, que serien en forma de neu al Pirineu. Fora de la serralada pirinenca, la neu podria arribar a punts del prelitoral, amb una cota de neu que rondaria els 700 metres.

 

A partir de dijous minvarà la possibilitat de precipitacions i s’iniciarà la recuperació de la temperatura.

 

Els models a mitjà termini encara mostren algunes discrepàncies sobre la situació meteorològica, per tant caldrà seguir amb atenció les següents actualitzacions de la predicció.

 

 

Més informació a www.meteo.cat i a les xarxes socials facebook.com/meteocat i @meteocat

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: