Cau un grup criminal que havia robat en pisos del Vallès

by | març 17, 2018 | Successos

Mossos d'Esquadra a Cerdanyola

Mossos d'Esquadra a Cerdanyola | Lali Álvarez

 

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat, el 17 de març, un grup criminal format per tres persones que havia robat més de 200 joies i 40 rellotges d'alta gamma en pisos de l'àrea metropolitana de Barcelona. La policia relaciona els lladres amb 12 assalts en domicilis de Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat, Sabadell, Rubí, Ripollet, la Garriga i Montornès.

 

La investigació es va iniciar gràcies a un testimoni d'un dels robatoris que va observar la fugida d'aquests individus en un vehicle de lloguer. Els investigadors van identificar i localitzar els membres d'aquest grup delictiu. Arran de diferents vigilàncies es van poder relacionar aquestes tres persones amb cinc robatorisque sempre es realitzaven escalant l'edifici per forçar finestres o portes de balconades i accedir a l'interior dels domicilis.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Un incendi crema a la Vila Universitària de la UAB

Ahir a la nit un petit incendi va cremar al descampat de la Vila Universitària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els bombers van rebre l’avís del veïnat a les 22.41 hores i fins les 2.27 no va acabar la seva actuació

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: