Una nova nevada és possible a Bellaterra

by | març 18, 2018 | Méteo

Bellaterra de blanc

 

 

Per dimarts 20 de març a la matinada, i també durant el matí, s'espera pluja que podria ser en forma de neu per sobre dels 300 metres. Ara per ara, els mapes del Servei Meteorològic de Catalunya indiquen que Bellaterra i comarca podria quedar enfarinada.

 

La cota de neu se situarà al voltant dels 400 metres. A la serralada transversal, per sobre dels 1000 metres es podran acumular més de 10 cm de neu. En tot l'episodi, a l'extrem nord del Pirineu, per sobre dels 1500 metres es podran acumular més de 20 cm de neu. El risc és de 2 en una escala de 6. 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: