Les afectacions al trànsit que provocarà la Volta Ciclista a Cerdanyola i Sant Cugat

by | març 19, 2018 | Esports

Imatge d'una Volta Ciclista anterior

Imatge d'una Volta Ciclista anterior | Mossos d'Esquadra

 

 

 

La Volta Ciclista a Catalunya 2018 passarà per diferents llocs del Vallès, entre ells, Cerdanyola i Sant Cugat els dies 20 i 21 de març.

 

En concret, a Cerdanyola estarà prohibit aparcar en els trams dels carrers afectats des del dilluns 19 de març a les 16 h fins als dimecres 21 de març a les 15 h. Cada tram, però, pot presentar alteracions diferents que estan indicades a la senyalització pertinent de la zona. A més, els dies 20 i 21, els carrers per on passarà la Volta es tallaran una hora abans del pas dels ciclistes.

 

El pas de la segona etapa per Cerdanyola, el dia 20 cap a les 14 hores, arribarà procedent de Montcada i Reixac i recorrerà els carrers següents: Carretera de Barcelona, avinguda de Catalunya, avinguda de la Primavera, carrer de Santa Rosa i carretera de Sant Cugat. El recorregut complet d'aquesta etapa anirà des de Mataró fins a Valls.

 

  

L'endemà, el 21 de març, la Volta Ciclista a Catalunya tornarà a passar per Cerdanyola. En el sentit contrari i cap a les 11.25 h, els ciclistes arribaran des de la carretera de Sant Cugat i passaran pel carrer de Santa Rosa, l'avinguda de la Primavera, l'avinguda de Catalunya, la carretera de Barcelona i el carrer de Tarragona en direcció a Ripollet.

 

Pel que fa a Sant Cugat, els carrers dels voltants del punt de sortida, a l'Avinguda Pla del Vinyet, es tallaran al trànsit, de 8 a 13 hores.

 

Els carrers tallats s'aniran tallant i reobrint al trànsit en funció del pas dels ciclistes. També estarà prohibit estacionar a la zona de la sortida entre les 22 hores del dimarts 20 de març i les 13 hores del dimecres 21 de març, i els vehicles no podran entrar ni sortir dels aparcaments en els carrers reservats per la sortida.

 

D'altra banda, el transport urbà i interurbà es veurà afectat.

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Torna el 9è torneig de pàdel solidari

Ja us podeu inscriure al 9è torneig de Pàdel Solidari #ForçaMiquel que tindrà lloc del 30 de juny al 11 de juliol al Club Esportiu Valldoreix.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: