Imatge d'una Volta Ciclista anterior
Imatge d'una Volta Ciclista anterior | Mossos d'Esquadra

 

 

 

La Volta Ciclista a Catalunya 2018 passarà per diferents llocs del Vallès, entre ells, Cerdanyola i Sant Cugat els dies 20 i 21 de març.

 

En concret, a Cerdanyola estarà prohibit aparcar en els trams dels carrers afectats des del dilluns 19 de març a les 16 h fins als dimecres 21 de març a les 15 h. Cada tram, però, pot presentar alteracions diferents que estan indicades a la senyalització pertinent de la zona. A més, els dies 20 i 21, els carrers per on passarà la Volta es tallaran una hora abans del pas dels ciclistes.

 

El pas de la segona etapa per Cerdanyola, el dia 20 cap a les 14 hores, arribarà procedent de Montcada i Reixac i recorrerà els carrers següents: Carretera de Barcelona, avinguda de Catalunya, avinguda de la Primavera, carrer de Santa Rosa i carretera de Sant Cugat. El recorregut complet d'aquesta etapa anirà des de Mataró fins a Valls.

 

  

L'endemà, el 21 de març, la Volta Ciclista a Catalunya tornarà a passar per Cerdanyola. En el sentit contrari i cap a les 11.25 h, els ciclistes arribaran des de la carretera de Sant Cugat i passaran pel carrer de Santa Rosa, l'avinguda de la Primavera, l'avinguda de Catalunya, la carretera de Barcelona i el carrer de Tarragona en direcció a Ripollet.

 

Pel que fa a Sant Cugat, els carrers dels voltants del punt de sortida, a l'Avinguda Pla del Vinyet, es tallaran al trànsit, de 8 a 13 hores.

 

Els carrers tallats s'aniran tallant i reobrint al trànsit en funció del pas dels ciclistes. També estarà prohibit estacionar a la zona de la sortida entre les 22 hores del dimarts 20 de març i les 13 hores del dimecres 21 de març, i els vehicles no podran entrar ni sortir dels aparcaments en els carrers reservats per la sortida.

 

D'altra banda, el transport urbà i interurbà es veurà afectat.