Interior de l'Ortopèdia i Parafarmàcia 3 Cantons, a Sant Quirze
Interior de l'Ortopèdia i Parafarmàcia 3 Cantons, a Sant Quirze | Redacció

 

 

Millorar la qualitat de vida de les persones grans, però també la d'infants i adults. Amb aquest objectiu va néixer el setembre passat l'Ortopèdia i Parafarmàcia 3 Cantons, ubicada ben a prop de Bellaterra, a Sant Quirze del Vallès.

  

 

Amb facilitat d'aparcament a la zona, es tracta d'un espai modern, diàfan i atractiu, que despunta per sobre de qualsevol altra Ortopèdia i Parafarmàcia en la que puguem pensar. En la secció de botiga, ofereixen lloguer de cadires de rodes – tant d'adults com infantils, de viatge, plegable o lloguer de grues o llits -, tot el necessari pel confort a la llar, ajudes en l'esport i nutrició i elaboració de dietes, entre altres (consulta tots els serveis més a baix).

  

  

A més, en les àmplies cabines del mateix local, els seus clients gaudeixen de tractaments estètics i de salut facials, corporals, de wellness-vinoteràpia i remodelants (consulta tots els serveis i també els packs promocionals, a sota).

 

 

Qui t'ajudarà a cuidar-te o millorar el teu dia a dia serà un equip que combina ortopèdia i bellesa, amb professionals de la nutrició, la podologia, la fisioteràpia, l'acupuntura, les teràpies naturals i l'assessorament per esportistes que necessiten evitar lesions o recuperar-se d'elles.

  

  

Visita'ls i coneix la seva web, amb tenda on-line a ortopedia3cantons.es

  

 

 

Parafarmàcia i Ortopèdia Tres Cantons

 

  

Adreça: plaça del 14 d'abril, 1 local B, Sant Quirze del Vallès

Telèfon: 93 781 76 71

Horari: De dilluns a dissabte de 9 a 21 h

E-mailinfo@ortopedia3cantons.es

Web: www.ortopedia3cantons.es

Pregunta pels bons i promocions del mes!