Setmana de rigorós hivern amb possibilitats de nevades

by | març 19, 2018 | Méteo

La tardor i l'ANC omplen Bellaterra de groc

 

 

La nit de dilluns a dimarts estarà marcada per les possibilitats de nevades al Vallès a partir de 600 metres. El meteoròleg Francesc Mauri ha destacat que, tot i que aquest dimarts 20 arriba la primavera astronòmica, a la comarca es viurà un fred propi de mitjans d'hivern durant tota la setmana.

 

  

Pel que fa a l'episodi de nevades, a la plana vallesana no deixarà cap gruix o un gruix anecdòtic, i no s'hi produiran precipitacions fins a la matinada. A una altura de 400 metres, la nevada podrà començar ja al vespre, i arribar fins als 5 centímetres de gruix. A partir dels 700, la nevada podria arribar a deixar 10 centímetres de precipitació.

 

 

  

De cara a la resta de la setmana, no hi haurà més nevades, tot i que el fred continuarà.

 

 

 

Vols llegir més…?

Alerta per onada de calor

Alerta per onada de calor

A partir d’aquest dimecres es preveu un escenari marcat per una forta i llarga onada de calor que podria afectar tota la península. Es preveu que comenci demà, dimecres i que s’allargui com a mínim durant 5 dies, arribant als 40 graus a certes zones de Catalunya, com el Pla de Lleida, on començarà a afectar la onada

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Ens preparem per un cap de setmana amb onada de calor

Aquest cap de setmana la calor arribarà amb ganes a tota la península, assolint temperatures de 40 o 45 graus al sud. A Catalunya, tot i que no hi arribarà el plat fort d’aquesta calorada, les temperatures tocaran sostre fins diumenge, amb ambient de dur estiu i nits tropicals intenses amb temperatures que oscil·laran els 30 – 35 graus, sobretot al litoral i prelitoral

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: