La tardor i l'ANC omplen Bellaterra de groc

 

 

La nit de dilluns a dimarts estarà marcada per les possibilitats de nevades al Vallès a partir de 600 metres. El meteoròleg Francesc Mauri ha destacat que, tot i que aquest dimarts 20 arriba la primavera astronòmica, a la comarca es viurà un fred propi de mitjans d'hivern durant tota la setmana.

 

  

Pel que fa a l'episodi de nevades, a la plana vallesana no deixarà cap gruix o un gruix anecdòtic, i no s'hi produiran precipitacions fins a la matinada. A una altura de 400 metres, la nevada podrà començar ja al vespre, i arribar fins als 5 centímetres de gruix. A partir dels 700, la nevada podria arribar a deixar 10 centímetres de precipitació.

 

 

  

De cara a la resta de la setmana, no hi haurà més nevades, tot i que el fred continuarà.